Başkan Çerçioğlu, Akçaovalılarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçioğlu, Akçaovalılarla Buluştu

Başkan Çerçioğlu, Akçaovalılarla Buluştu

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, partisi tarafından Çine’nin Akçaova beldesinde düzenlen mitingde halka seslendi.

27.03.2014 10:09

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, partisi tarafından Çine'nin Akçaova beldesinde düzenlen mitingde halka seslendi.

Mitinge uzun konvoy ile gelen Başkan Özlem Çerçioğlu'nu CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Meclis Üyesi Adayları, partililer ve vatandaşlar karşıladı.

Büyük bir kalabalığa seslenen Başkan Çerçioğlu, "Akçaova'daki tüm eksikleri tamamlayacağız. 5 yıldır Aydın Belediye Başkanlığı yapıyorum. Bu süre içinde Aydın'ın yıllardır çözülememiş sorunlarını çözdüm. 15 yıldır kent meydanında tamamlanamayan belediye hizmet binasını 8 ay gibi kısa sürede tamamladım. Çok kısa sürede bir otogar kazandırdım. Çok güzel kent meydanı yaptık. Hizmetlerim saymakla bitmez. Bizler taş üzerine taş koyan insanlarız. Meyve veren ağaç taşlanır. Onlara sadece taş deyince, akıllarına yerden alıp atmak gelir. Başka bir şey gelmez. Hizmetimize devam edeceğiz. Siyaset yalan ve iftira üzerine yapanlar 30 Mart'ta siyasetin çöplüğüne gideceklerdir" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçioğlu, Akçaovalılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement