Başkan Demirtaş: "Gerekirse Çadır Kurarız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Demirtaş: "Gerekirse Çadır Kurarız"

Başkan Demirtaş: "Gerekirse Çadır Kurarız"

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Halkımız aleyhine yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarına taraftar olmayacağız. Haktan ve halktan yana olan çalışmalara destek vermek adına halkımızla birlikte gerekirse çadır da kuracağız” dedi.

28.01.2014 15:04

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Halkımız aleyhine yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarına taraftar olmayacağız. Haktan ve halktan yana olan çalışmalara destek vermek adına halkımızla birlikte gerekirse çadır da kuracağız" dedi.

Mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren ve mahallelerin sorunlarını yerinde inceleyerek gerekli talimatı veren Başkan Demirtaş, Fatih Mahallesi sakinlerinin istek ve şikayetlerini dinledi. Mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen ziyarete İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Günaydın, Fatih Mahallesi Muhtarı Yaşar Keklik katıldı. Belediye Başkanlarının birinci görevinin vatandaşa hizmet olduğunu söyleyen Başkan Demirtaş, "Görevimiz, vatandaşa hizmet etmektir. Bizler halkın hizmetkarlarıyız, hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez" diye konuştu.

İlkadım ilçesi belediye sınırlarında afet riski olan alanlara yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Demirtaş, "İlkadım ilçesinde yapılacak olan 'kentsel dönüşüm' projesi Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde kabul edildi. Bu kapsamda Kadıköy, Zeytinlik, Hastanebaşı, Kökçüoğlu ve Anadolu Mahallelerini içine alan mahallelerimizde kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanacak. İlkadım ilçesine vizyon kazandıracak gelecek nesillerimizi kurtarmak adına yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarında haktan ve halkımızdan yana olacağız. İlçemiz için bir dönüm noktası olan, pilot bölge olarak Hastane Mahallesi'nde yapacağımız Samsun 1919 Kentsel Dönüşüm projesinin halkımızın yüzde 50 rızasını almak şartıyla hayata geçirerek" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demirtaş: 'Gerekirse Çadır Kurarız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement