Başkan Doğan 24 Kasım Anadolu Lisesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan 24 Kasım Anadolu Lisesi'ni Ziyaret Etti

Başkan Doğan 24 Kasım Anadolu Lisesi\'ni Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, büyük önem ve destek verdiği okullara gerçekleştirdiği ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor.

24.12.2013 11:19

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, büyük önem ve destek verdiği okullara gerçekleştirdiği ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor. Okullara giderek, ihtiyaç ve sorunları bizzat yerinde tespit eden Başkan Doğan son olarak Yahyakaptan mahallesinde bulunan 24 Kasım Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

24 Kasım Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yahya Öztürk, Okul Aile Birliği Başkanı Sevinç Ergüney ve öğretmenlerle ile bir araya gelen Başkan Doğan, "İzmit Belediyesi olarak okullarımızı her zaman yardımcı oluyoruz. Okullarımızı sık sık ziyaret etmeyi asla ihmal etmiyoruz. 24 Kasım Anadolu Lisesimiz diğer tüm okullarımız gibi şehrimizin önemli okullarından biri. Dolayısıyla bu okulumuzun eksiklerini gidermesi konusunda hepimize görev düşüyor. İzmit Belediyesi olarak okullarımıza her zaman destek oluyoruz.Milletvekilliği dönemimde olduğu gibi belediye başkanlığı dönemimde de her zaman okullarımızı ziyaret ettim. Sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen her zaman okullarımızın, yöneticilerinin ve okul aile birliklerinin yanında oldum. Okullarımızı çok önemsiyorum. Çünkü medeniyetler yarışında en büyük silahımız eğitimli halkımız, eğitimli ulusumuz olacaktır. Bu nedenle her zaman yanlarındayım" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Sevinç Ergüney de Başkan Doğan'a okullara yaptığı katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Başkan Doğan'ı eğitime verdiği destekten dolayı takdir ediyoruz. Bundan önceki belediye başkanları bu kadar sık okulları ziyaret edip destekçi olamıyorlardı. Başkan Doğan'ı hiç görmediğimse 4-5 kez okulumuzda gördüm. Bizlerin ayağına gelerek sorunlarımızı dinledi. Sorunları çözümde yardımcı oldu, katkı sağladı. Okulumuza çok amaçlı salon yaptı. Doğan gerçek anlamda tam bir eğitim sevdalısı. İzmit'in eğitim sevdalısı bir başkanı var" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan 24 Kasım Anadolu Lisesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement