Başkan Doğan Ev Ziyaretinde Konuştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan Ev Ziyaretinde Konuştu

Başkan Doğan Ev Ziyaretinde Konuştu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ev ev dolaşarak yaptıkları hizmetleri anlatıyor.

13.02.2014 15:49  Güncelleme: 16:00

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ev ev dolaşarak yaptıkları hizmetleri anlatıyor. Sık sık ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Doğan, Ayazma Mahallesi 2. Ada 15 Blokta oturan Köse ailesinin evine misafir oldu.

Muzaffer Köse, eşi Selma ve kızları Duygu tarafından ağırlanan Başkan Doğan, "Her kesin derdine koştuk. Cenazesinden düğününe, asker uğurlamasında hep vatandaşlarla birlikteyiz. Hangi siyasi düşüncede olurlarsa olsunlar her kesime hizmet ettik. Hedefimiz İzmit'i İsviçre standartlarına getirmek. Şehrimizde işsiz bir kişinin bile kalmaması için çalışıyoruz. Bunlarla ilgili projelerimizi yakında açıklayacağız. Eski klasik belediyecilik geride kaldı. Yeni nesil belediyecilikte insanlarımızın sosyal yaşamına tat katmak var. 10 yıl öncesine kadar kokan bir şehir vardı. 5 yıl önce 69 milyon lira olan bütçemizi 150 milyon liraya çıkardık. Bu yatırım demek halkımıza hizmet demektir. Son üç yıldır belediye bütçemizi yüzde yüz gerçekleştiriyoruz. Hizmette ayrım yapmadım herkesin belediye başkanıyım. Oy versin vermesin her kese hizmet etmek boynumuzun borcudur. Hangi partili olursa olsun bizim vatandaşımızdır. Ayazma bölgesinde çardaklar dağıttık. Vatandaşlar bu çardaklarda buluşuyorlar. Okulumuza destek verdik. Çocuklarımız için yaz aylarında havuzlar kurduk. 15 bine yakın öğrencimize bisiklet dağıttık. Camimizi Kuran kursumuza, cemevlerine destek verdik. Eskiden köprü ve viyadükler 3- 4 yılda ancak biterdi. Biz Yahya Kaptan köprülü kavşağını 6 ayda tamamladık" şeklinde konuştu.

Ziyarette yer alan Bayındırlık İş Merkezi Yönetim Başkanı Özkan Durmuşoğlu, Doğan'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, "İş merkezimiz şu an daha da güzel olduysa bu sizlerin sayesindedir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan Ev Ziyaretinde Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement