Başkan Fakıbaba'dan Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Başkan Fakıbaba'dan Ziyaretler

Başkan Fakıbaba\'dan Ziyaretler

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, il müftüsünü ve İnşaat Mühendisleri Odası başkanını ziyaret etti.

06.02.2013 17:30

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, il müftüsünü ve İnşaat Mühendisleri Odası başkanını ziyaret etti.

Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık'ı, başkan yardımcıları Mahmut Kırıkçı ve İbrahim Güllüoğlu ile birlikte ziyaret eden Fakıbaba, "Özelikle böyle genç bir müftünün ilimizde olması Urfamız için çok önemli. Kendisine başarılar diliyorum. Her konuda müftümüzün yanında olmak istediğimi, kendisine yanında olacağımızı aktardım" diye konuştu.

İhsan Açık ise, yeni göreve başladığı Şanlıurfa'da Fakıbaba'nın kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımızın varlığı yeter" ifadelerini kullandı.

Fakıbaba bir başka ziyaretini ise, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Zeki Yıldırım'a gerçekleştirdi. Ziyareti, başkan yardımcıları İbrahim Güllüoğlu ve Emin İzol ile birlikte gerçekleştiren Fakıbaba, "Bu ziyaretimizde özellikle şehrimizde yeni imara açılan yerlerimizden Maşuk'un geleceğini konuştuk" dedi.

Zeki Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak, şunları söyledi:

"Başkanımız sağ olsun. STK'larla ikili ilişkileri çok güzel. Bu konudaki duyarlılıklarından dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Biz burada bugün Maşuk'ta yapılacak yeni imarla ilgili konuları konuştuk. Bu konuşmanın ve fikir alışverişinin verimli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kentsel dönüşümle alakalı fikir alışverişinde bulundum. Risk arz eden bölgelerde belediyemizin çalışmaları başlıyor. Bir bölgede başlıyor. Diğer riskli bölgelerde de inşallah çalışmalar yapılıyor. Bu konuda komisyon oluşturulmuş. Şimdi alan taraması yapılacak. Bu çalışmanın içerisinde oda olarak biz de bulunacağız. Kentsel dönüşüm şehrimizin geleceği konusunda çok önemli. Birçok fikrimi belediyeye sundum ve bu konuda da belediye görüşlerimizi dikkate aldı. Hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fakıbaba'dan Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement