Başkan Genç: "Projelerimizle Yarışamazlar" - Son Dakika
Yerel

Başkan Genç: "Projelerimizle Yarışamazlar"

Başkan Genç: "Projelerimizle Yarışamazlar"

Canik Belediye Başkanı ve AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı Osman Genç, hayatın her alanıyla ilgili projeler ürettiklerini belirterek, "Projelerimiz mutlu bir Canik için, mutlu bir gelecek için.

23.03.2014 18:40

Canik Belediye Başkanı ve AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı Osman Genç, hayatın her alanıyla ilgili projeler ürettiklerini belirterek, "Projelerimiz mutlu bir Canik için, mutlu bir gelecek için. Bir ilçe belediyesi olarak ürettiğimiz projelerimizle yarışamazlar" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Osman Genç, Gazi Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Eşi Nimet Genç, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de bulunduğu gezide Başkan Genç vatandaşlarla sohbet etti, isteklerini dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Osman Genç, "Projelerimize rakip çıkacak kimse yok. Biz hayatın her alanını kapsayan projeler üretiyoruz" diye konuştu..

Vatandaşlara karanfil dağıtan ve Kuzey Yıldızı Toplu Konutları'ndaki vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Genç, "Biz eğitimden sağlığa, kültürden yaşam alanlarına ve ticarete kadar 7'den 77'ye her kesime hitap eden projeler hayata geçirdik. Bugün Canik çocuklarımızın anaokulundan üniversiteye eğitimin bütün kademelerinden istifade ettiği bir ilçe. Kadınlarımız, yaptığımız kültür ve eğitim tesisleri sayesinde artık daha bilinçli. Canik halkı Karadeniz'in en büyük sağlık merkezine, en büyük alışveriş merkezlerine, üniversiteye sahip" şeklinde konuştu.

Gazi Mahallesi'nde 'Güzel Evim, Mutlu Geleceğim' projesini uygulayacaklarını belirten Genç, konuşmasını söyle tamamladı; " Kuzey Yıldızı Projesi Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm projesidir. Bugün insanlarımız daha sağlıklı ve modern bir yaşam alanına sahip. Gazi Mahallemizde de inşallah önümüzdeki dönem 'Güzel Evim, mutlu Geleceğim' projesini hayata geçireceğiz ve buradaki boyasız, sıvasız, eski binalara estetik görünüm kazandıracağız. Biliyoruz ki yaşam alanlarımız ne kadar estetik olursa çocuklarımızın geleceğe dair bakış açıları, ufukları o kadar genişler, insanlarımız daha mutlu olur. Bütün çabamız mutlu bir Canik, mutlu bir gelecek için. Önümüzdeki dönem ilçemize bir devlet üniversitesi kazandıracağız. Adı Sosyal Bilimler Üniversitesi olacak. Yerimiz hazır. YÖK'e kuruluş talebini ilettik. Yine özellikle öğrencilerimiz için Canik genelinde ücretsiz internet uygulaması başlatacağız. Her mahallemize Hanımlar Lokali, uygun olan yerlere mini spor tesisleri ve kapalı pazar yerleri yapacağız. Toptepe'de uygulayacağımız Rekreasyon Projemiz Karadeniz'de örnek bir turizm alanı olacak. Bizim yaptıklarımıza ve yapacak olduklarımıza bazılarının hayali dahi ulaşamaz. Bir ilçe belediyesi olarak ürettiğimiz projelerimizle yarışamazlar". - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Genç: 'Projelerimizle Yarışamazlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement