Başkan Karabalık, Arstaş'a Konuk Oldu - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabalık, Arstaş'a Konuk Oldu

Başkan Karabalık, Arstaş\'a Konuk Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hafta sonu kooperatif ziyaretleri kapsamında Arstaş Kooperatifi'ne konuk oldu.
Birlik mesajları veren Başkan Karabalık, "Dünya görüşü ne olursa olsun herkesin belediyesi, herkesin hizmetkarı ve...

07.12.2013 14:04

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hafta sonu kooperatif ziyaretleri kapsamında Arstaş Kooperatifi'ne konuk oldu.

Birlik mesajları veren Başkan Karabalık, "Dünya görüşü ne olursa olsun herkesin belediyesi, herkesin hizmetkarı ve herkesimin belediye başkanı olduk" dedi. Şoför esnafı tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Karabalık'a ziyareti sırasında AK Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi yetkilileri, meclis üyeleri Kadir Şahin, Orhan Akyüz ve Yusuf Özdemir, AK Parti Kartepe İlçe yöneticileri, mahalle temsilcileri, beleidye meclis üyesi aday adayları, sivil toplum örgütü temsilcileri de eşlik etti.

Kooperatif Başkanı Şükrü Arslan ve yöneticilerin sıcak ilgisi karşısında Başkan Karabalık, "Doğumdan ölüme yaşamın her kesitinde belediye hizmetinden faydalanan halkımızın taleplerini karşılamak için yoğun uğraş içindeyiz. İnsanın derdi ile dertlenen bir anlayışla çalıştığımız 4 yıl 8 aylık sürede sevgi ile herkesi kucakladık. Ekibimizle birlikte dünya görüşü ne olursa olsun herkesin belediyesi, herkesin hizmetkarı ve herkesimin belediye başkanı olduk. Esnafımızı seviyoruz. Taşımacılık yapan esnafımızın her zaman yanındayız, hizmetindeyiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabalık, Arstaş'a Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement