Başkan Karaman, Personelle Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaman, Personelle Bayramlaştı

Başkan Karaman, Personelle Bayramlaştı

Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, Kurban Bayramı öncesindeki son iş gününde belediye personeliyle bayramlaştı.

19.09.2015 09:55

Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, Kurban Bayramı öncesindeki son iş gününde belediye personeliyle bayramlaştı. Tüm personelle bir araya gelen Karaman herkese bir bayram klasiği olan çikolata ikram etti.

Kurban Bayramına kısa bir süre kala Güngören Belediye Başkanı Ş.Yücel Karaman, ve yardımcıları belediye başkanlık binasında gerçekleştirilen programda belediye çalışanları ile bir araya gelerek bayram sevincine ortak oldu. Bayramlaşma programına, Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle belediye personeline teşekkür eden Başkan Karaman, " Bizler Güngören'e hizmet eden kocaman bir aileyiz. Yıllardır Güngören'in gelişimine katkıda bulunuyoruz. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızda da aynı gayretle millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Şimdiden yapacağınız ibadetlerin, keseceğiniz kurbanların hayırlı olmasını diliyor, birlik, beraberlik ve huzur içinde ailenizle, çocuklarınızla nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum "dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Karaman, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte çalışanlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaman, Personelle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement