Başkan Karaosmanoğlu, Karatecileri Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu, Karatecileri Ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, Karatecileri Ağırladı

Kocaeli Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Avrupa Karate Şampiyonası'nda bayrağımızı göklere çeken Kağıtspor'un sporcularını kabul etti.

21.05.2013 11:46  Güncelleme: 11:58

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Avrupa Karate Şampiyonası'nda bayrağımızı göndere çeken Kağıt spor'un başarılı sporcularını kabul etti. Kocaeli'nde 7'den 70'e herkesin spor yapmasını arzu ettiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, şampiyon sporcular Tuba Yenen, Bahar Erşeker ve Mehmet Yaman'ı ödüllendirdi.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılan Avrupa Karate Şampiyonası'nda gururumuz olan Kağıtsporlu sporcular, Başkan Karaosmanoğlu'na konuk oldu. 45 ülkeden 703 sporcunun katıldığı turnuvada Avrupa Şampiyonu olan Tuba Yenen ile kategorilerinde Avrupa üçüncülüğünü elde eden Bahar Erşeker ve Mehmet Yakan'ı kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, başarılı sporcularımıza ödüllerini verdi.

Kağıtspor Başkanı Fahrettin Kandemir ile yönetim kurulu üyeleri İslam Yücel, Kemal Yazıcı, Eyüp Karaaslan, antrenörler Mesut Kolaylı ve Timur Doğan'ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Karaosmanoğlu'na sporcularımızın elde ettiği başarıların da katkılarıyla Türk Milli Takımı'nın 28 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonu olduğu bilgisi verildi. Mili sporcularımız da Başkan Karaosmanoğlu'na kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti, bundan sonraki turnuvalarda da başarılı olacaklarına söz verdi.

Altıncı kez Avrupa Şampiyonu olan Kandıralı Tuba Yenen, İzmitli Bahar Erşeker ve Mehmet Yakan ile çalıştırıcılarını tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, "Sporun alt yapısına yaptığımız yatırımlar başarılı sonuçlar vermeye başladı. Kocaeli'nin birbirinden yetenekli gençleri sporun hemen her dalında dünyada ve Avrupa'da söz sahibi oldu. Kocaeli'nde 7'den 70'e herkesin spor yapmasını arzu ediyoruz. Bunun alt yapısını kentimizde hazırladık. Kağıtspor kulübümüzü ve yöneticilerini de kutluyorum" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, Karatecileri Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement