Başkan Karaosmanoğlu Ko-mek Sergisini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu Ko-mek Sergisini Gezdi

Başkan Karaosmanoğlu Ko-mek Sergisini Gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu KO-MEK Gölcük ilçe sergisi açılışına katıldı.

09.04.2015 12:30

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu KO-MEK Gölcük ilçe sergisi açılışına katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'nda (KO-MEK) yapılan eserler açılan sergiler, Gölcük sergisi ile devam etti. Gölcük Kongre Sarayı'nda açılışı yapılan sergiye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Başkan Danışmanı Nermin Tol, müdürler ve Erkan Şamcı katıldı.

Sergi açılışında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Eğitim sadece belli mekanlarda olmaz. Anne karnında başlar. Biz eğitimi çok önemsiyoruz. Batı medeniyetinin özünde insana değer verilmiyor. İnsanın ruh gelişimine önem verilmiyor. Ama bizim medeniyetimiz manevi gelişime önem veriyor. Bir insanın ruhunun, beyninin de beslenmesi lazım. Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Karanlık ile aydınlık bir olur mu? KO-MEK bir halk üniversitesi görevini yerine getiriyor. Kursiyerlerimiz burada çok mutlular. Hem meslek öğreniyorlar, hem de sosyalleşiyorlar" ifadelerini kullandı.

Geçen yıl başlatılan proje kapsamında evlenecek olan KO-MEK kursiyerlerine "KO-MEK bohçası" hediye edildi. Bir genç kızın çeyizinde olabilecek el sanatı ürünlerinin yer aldığı bohçalar Kartepe ve Gölcük ilçe sergilerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu Ko-mek Sergisini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement