Başkan Kocamaz'a Kalder'den 'Mükemmellik Elçisi' Onur Ödülü - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocamaz'a Kalder'den 'Mükemmellik Elçisi' Onur Ödülü

Başkan Kocamaz\'a Kalder\'den \'Mükemmellik Elçisi\' Onur Ödülü

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Türkiye Kalite derneği (KalDer) tarafından düzenlenen Kalite Kongresi’nde, “KalDer Mükemmellik Elçisi” onur ödülü aldı.

17.11.2015 17:30

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Türkiye Kalite derneği (KalDer) tarafından düzenlenen Kalite Kongresi'nde, "KalDer Mükemmellik Elçisi" onur ödülü aldı.

Toplumda kalite bilincinin ve yönetiminin yaygınlaştırılmasının amaçlandığı ve bu yılki teması 'Mükemmelliği Sürdürmek' olan 24. Kalite Kongresi, İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Kongreye, iş, sanat ve medya sektöründen 3 bini aşkın davetli, 70'i aşkın konuşmacı, ulusal ve uluslararası birçok markanın yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz ile Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can da katıldı.

Kongrede açılış konuşmasını yapan KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, "Kalite kongremizin yönetim kalitesine yaratıcı ve önemli etkiler sunmasını, bunun küresel rekabete olumlu yansımasını ve nihai hedef olarak düşünce kalitesine ulaşmada ışık tutmasını temenni ediyorum" dedi.

Mükemmellik yolculuğunda 25 yılı geride bıraktıklarını belirten Doğan, "Uzun, bir o kadar da zorlu bir yolculukta işletmelerimizin rekabet gücünü artırabilmek için el ele verdik. Özellikle 2000'li yıllardan sonra yalnız özel sektörde değil, kamuda, yerel idarelerde, sivil toplum kuruluşlarında mükemmellik modelinin bir yönetim biçimi olarak yerleşmesi için yoğun gayret gösterdik. Ulusal kalite hareketi dediğimiz bir sürece ve etkinliklere verdiğiniz değerli katkılarınız için minnettarız. Hangi kurum ve kuruluşta olursanız olun kalite bütünseldir" diye konuştu.

Kongrede, KalDer'in 25. kuruluş yıldönümü kapsamında Mükemmellik Elçileri Onur Töreni de düzenlendi. Törende, KalDer'e katkı ve katılımda bulunan, mükemmellik çalışmalarının sürdürülebilirliğini sağlayan kurum, kuruluş ve kişilerin tanınarak, 1993 yılından bu yana EFQM Büyük Ödülü/Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü ve Süreklilik Ödülü alan kurum ve kuruluşlar, KalDer'e hizmet etmiş eski KalDer başkanları, KalDer'e faaliyetlerinde önemli katkı sağlayan ve işbirliği yapan kurum ve kuruluşlar, "KalDer Mükemmellik Elçileri" plaketiyle onurlandırıldı.

Başkan Kocamaz'ın da Tarsus Belediye Başkanı olduğu dönemde yaptığı hizmetlerden dolayı onurlandırılarak "KalDer Mükemmellik Elçilsi" plaketine layık görüldüğü kongrede, Başkan Kocamaz, plaketini Tarsus Belediye Başkanı Can ile birlikte aldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocamaz'a Kalder'den 'Mükemmellik Elçisi' Onur Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement