Başkan Şenol'dan Meydan Konuşması - Son Dakika
Yerel

Başkan Şenol'dan Meydan Konuşması

Başkan Şenol\'dan Meydan Konuşması

Gaziemir Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Halil İbrahim Şenol, Abdullah Arda Meydanı’nda yaptığı konuşmada, “Yarından itibaren oy vermeyenlerin de başkanıyım. Sevinmek hakkınız ama sizin sevinciniz başkasının üzüntüsü olmasın.

31.03.2014 13:39

Gaziemir Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Halil İbrahim Şenol, Abdullah Arda Meydanı'nda yaptığı konuşmada, "Yarından itibaren oy vermeyenlerin de başkanıyım. Sevinmek hakkınız ama sizin sevinciniz başkasının üzüntüsü olmasın. El ele verip bu kenti ileri taşıyacağız" dedi.

Açık ara farkla ikinci kez Gaziemir Belediye Başkanı seçilen Halil İbrahim Şenol, ilçedeki tarihi Abdullah Arda Meydanı'nda seçim zaferini havai fişeklerle kutlayan halka yaptığı konuşmayla büyük takdir topladı. "Yarından itibaren rozetimi çıkarıyorum. Bana oy vermeyen vatandaşlarımızın da belediye başkanıyım" diyen Şenol, kutlamaların sükünet içinde yapılmasını istedi. Başkan Şenol, "Bana bu onuru ikinci kez yaşattınız. Hepinizi alınlarınızdan öpüyorum. Sevinmek en doğal hakkınız. Ama sizin sevinciniz başkalarının üzüntüsü olmasın" diye konuştu.

YENİ HEDEFLERE KOŞMA ZAMANI

Geçen beş yıl içinde çok çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Şenol, bir kentin yönetiminin sadece belediye başkanları ve meclis üyelerine bırakılamayacak kadar önemli olduğunu belirterek, şöyle devam etti: "Ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışımızı sürdüreceğiz. Biz beş yılda İzmir'e ve Türkiye'ye örnek işler yaptık. Gaziemir'i İzmir'in incisi yapacağımızı söylemiştik ve bunu başardık. Şimdi sıra bu kenti İzmir'in incisi yapmaya geldi. El ele vererek ve çok çalışarak bu hedefimize yürüyeceğiz. Bütün Gaziemirlilere teşekkürlerimi sunuyorum."

BERKİN VE GEZİ ŞEHİTLERİ İÇİN

Meydanda kurulan sahneye Başkan Şenol ile birlikte çıkan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin de, seçimde çok çalıştıklarını ve kapı kapı dolaşarak zafere ulaştıklarını söyledi. "Burada kazanılan sadece seçim değil. Demokrasi kazandı, Cumhuriyet kazandı" diyen Tekin, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kollarının yönetim ve üyelerine gösterdikleri çabalardan ötürü teşekkür etti. Tekin, "Berkin için çalıştık. Berkin ve Gezi şehitlerini unutturmamak için çalıştık. Sizlerin çocuğu olan Başkan Halil İbrahim Şenol'u, sizlere emanet ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şenol'dan Meydan Konuşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement