Başkan Şenol'u Gururlandıran Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Şenol'u Gururlandıran Ziyaret

Başkan Şenol\'u Gururlandıran Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Ali Engin, belediye başkanları turu kapsamında, 30 Mart seçimlerinden başarı ile çıkan ve Gaziemirlilerin ikinci kez yetki verdiği Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u makamında ziyaret ederek yeni dönem başkanlığını kutladı.

18.04.2014 12:40

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Ali Engin, belediye başkanları turu kapsamında, 30 Mart seçimlerinden başarı ile çıkan ve Gaziemirlilerin ikinci kez yetki verdiği Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'u makamında ziyaret ederek yeni dönem başkanlığını kutladı. İl Başkan yardımcıları, il yöneticileri ve CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin'in katıldığı ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Ali Engin, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un sosyal projelerine övgüler yağdırdı. Engin, "Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol geride kalan dönemde hayata geçirdiği sosyal projelerle Gaziemirlileri sosyal belediyecilikte tanıştırdı. Başkan Şenol'un hayata geçirdiği sosyal projeler diğer belediyelere de örnek olmalıdır. İlçe belediyeleri sosyal belediyecilik anlayışıyla projeler üreterek vatandaşların yanında olmalıdır. Gaziemir'in markalaşmasına Başkan Şenol'un kişiliğinin, mesleğinin ve siyaset vizyonunun çok değer kattığına inanıyorum. Başkan olarak yönetim anlayışı, vizyonu, uzlaşma kültürü ve demokratik yaklaşımı Gaziemir'i daha yaşanabilir kılıyor. Yeni dönem için Başkan Şenol'u kutluyor, yeni projelerinde başarılar diliyorum. Gaziemir İlçe Başkanımız Umut Tekin, yöneticilerini ve partililerimizi gösterdikleri azim ve başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

İl Başkanı Ali Engin ve il yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Şenol, "5 yılda Gaziemir'e çağ atlatmışız. Yatırımlarla kentimizin kaderini değiştirdik. Sosyal belediyeciliğin nasıl yapılacağını insanlara gösterdik. Daha yapacak çok işimiz var. Görevimiz daha güzel bir Gaziemir yaratmak. İnsanların daha mutlu olduğu, bu kentte yaşamaktan gurur duyduğu bir kent yaratmak. Bu kenti İzmir'in, Türkiye'nin yıldızı yapacağız. Avrupa da kentimizin tanınmasını sağlayacağız. Kentin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Projelerimizin tamamının ayakları yere basıyor, kaynakları bellidir. Sevdayla devam edeceğimiz yeni dönemde de hayatlara dokunacağız, geleceği şekillendireceğiz. Gaziemir'de CHP bayrağının dalgalanması için en büyük desteği veren İl Başkanımız Ali Engin ve ekibine, İlçe Başkanımız Umut Tekin ve ilçe örgütü ile bana güvenen Gaziemirli hemşehrilerime teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şenol'u Gururlandıran Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement