Başkan Tahmazoğlu Huzurevi Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Tahmazoğlu Huzurevi Sakinleriyle Buluştu

Başkan Tahmazoğlu Huzurevi Sakinleriyle Buluştu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 18 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Huzurevi sakinleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

19.03.2013 15:27

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 18 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Huzurevi sakinleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kırkayak Antep Evi'nde verilen yemekte, eşi Elif Tahmazoğlu ile birlikte masaları tek tek dolaşarak Huzurevi sakinleriyle sohbet eden ve gül veren Başkan Tahmazoğlu, bir sorunları olup olmadığını sordu. Çeşitli müzik dinletilerinin sunulduğu programda Huzur evi sakinleri doyasıya eğlendi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na kendilerini misafir ettiği için teşekkür eden Huzurevi sakinleri, "Hatırlanmak çok güzel, bizlerin en çok ihtiyacı olan da budur. Bizlere gösterilen bu sevgiye gönülden teşekkür ediyoruz" dediler.

18-24 Mart arası yaşlılar haftası olarak kutlanıldığını kaydeden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, "Geçmiş zaman da olduğu gibi yine Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, huzur evi sakinleri ile yemekte bir araya geldi. Başkanımız sadece bugüne özel bir şey yapmıyor her zaman yaşlılarımızla ilgili bir talebimiz olduğunda hemen yerine getiriyor. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yaşlılarımıza bereketli hayırlı uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.

Gecede bir konuşma yapan Başkan Tahmazoğlu ise, "Davetimize geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah sizi başımızdan eksik etmesin gölgeniz ve dualarınız hep üzerimizde olsun. Cenabı hak diyor ki, "Beli bükülmüş ihtiyarlarınız olmasaydı belaları musibetleri başınıza sel gibi yağdırırdım." Sizler bizlerin varlık sebebisiniz, biz sizler sayesinde varız. Sizler olmasaydınız bu hayatın ne tadı olur ne tuzu. Çünkü sizlerin tecrübeniz, duanız, duruşunuz, varlığınız bizim varlık sebebimiz. Bugün değil hangi gün olursa olsun ne tür talebiniz isteğiniz olursa bizim için emirdir. Her zaman yapmaya hazırız. Allah hepinizden razı olsun" şeklinde konuştu.

Yemeğe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, Huzur Evi Müdür Vekili Mehmet Altun, Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Ayşen Durucu ile Huzurevi'nde barınan vatandaşlar katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tahmazoğlu Huzurevi Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement