Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Anneler Günü'nü kutladı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Anneler Günü'nü kutladı

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Anneler Günü\'nü kutladı

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm annelerin gününü kutladı. Tetik, annelerin karşılıksız sevginin timsali olduğunu belirterek, onlara en değerli hediyenin gurur duyacakları evlatlar olmak olduğunu söyledi. Ayrıca, şehit annelerine ve kayıp evlatları olan annelere sabırlar diledi ve göç etmiş annelere rahmet diledi.

11.05.2024 22:06  Güncelleme: 22:08

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, yayımladığı mesajla fedakarlığın, sabrın, sevginin saygının sınırsız kaynağı, hayatımıza anlam katan tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü kutladı.

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tertik, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tetik yayımladığı mesajında "İhtiyacımız olan sevgi için her gün orada olduğunu bildiğimiz tüm annelerin gününü kutluyorum" dedi. Annelerin karşılıksız sevginin timsali olduğunu ifade eden Dr. Ertuğrul Tetik, insanın en değerli varlığının annesi olduğunu belirtti. Vatanımızın devamlılığı, birliği ve bağımsızlığı uğruna aziz evlatlarını toprağa veren elleri öpülesi şehit anneler ile çeşitli sebeplerden dolayı evlatlarını kaybeden annelere sabırlar dileyerek, Anneler gününü canı yürekten kutladı. Annelere verilebilecek en değerli hediyenin gurur duyacakları evlatlar olmak, onları kırmamak olduğunu söyleyen Tetik, "Karşılıksız sevgi, şefkat ve merhametle bizlerin bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibi olan annelerimiz, en değerli varlıklarımızdır. Annelerimiz hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin adıdır. Hayat yolculuğumuzun en başından beri bizleri besleyen, üzerimizden duayı hiç eksik etmeyen, evlatları için her an endişelenen, bizlere rehberlik eden ve her arayışımızda bizi destekleyen, ihtiyacımız olan sevgi için her gün orada olduğunu bildiğimiz tüm annelerin gününü kutluyor sağlıklı huzur dolu günler temenni ediyorum.. Bu hayattan göç edip gitmiş annelere yüce Rabbimden rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Anneler Günü'nü kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement