Başkan Yaman'ın Eğitime Katkıları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaman'ın Eğitime Katkıları Devam Ediyor

Başkan Yaman\'ın Eğitime Katkıları Devam Ediyor

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın eğitime katkıları devam ediyor.8.Sınıfa giden tüm öğrencilerine Matematik, Türkçe, Din Kültürü, Fen ve Teknoloji ile İnkılâp Tarihi soru bankaları ve interaktif CD hediye edildi.
Psikolojik danışman ve...

17.11.2013 15:51

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın eğitime katkıları devam ediyor. 8. Sınıfa giden tüm öğrencilerine Matematik, Türkçe, Din Kültürü, Fen ve Teknoloji ile İnkılap Tarihi soru bankaları ve interaktif CD hediye edildi.

Psikolojik danışman ve Aile Danışmanı İsa Gümüş'ün "Yeni sistem ve ders çalışma teknikleri" konferansı ve Öğrencilerin SBS soru bankası kitabı dağıtımı için düzenlenen programa Başkan Cemil Yaman'ın yanı sıra Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Fazıl Korkmaz, Gençlik Koları Başkanı Suat Şık, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Hacı Osman Yırtıcı, Halk Eğitim Müdürü Ali Başoğlu, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği başkaları, öğrenci velileri ile birlikte öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'da yaptığı konuşmada, başarı için her türlü imkanı seferber ettiklerinin altını çizerek, "Okullarımız, çocuklarımızın hayat boyu kullanacağı bilgi ve becerilerin temelinin atıldığı ilk mekanlardır. Her geçen gün, bir önceki günden daha fazla bilgi ve beceriye sahip olmamız gereken yaşamda, çocuklarımıza daha nitelikli bir eğitim vererek geleceğe hazırlamak en önemli görevimizdir. Amacımız, bilgi aktarmak değil, bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, bunları paylaşabilen, yeni teknolojiler üretebilen ve ürettiği teknolojiyi insanlığın yararına kullanabilen çağdaş, dinamik, özgüveni yüksek bir nesil yetiştirebilmek olmalıdır. Saygıdeğer öğretmenlerimizle, çalışkan öğrencilerimizle Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağına olan inancımız tamdır. Biz geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizin başarılarını daha çok arttırmaları, ilçeler arası bilgide gelişmişlik farkının ortadan kaldırılması için imkanlarımızı seferber ediyoruz, 4 yılda 8. Sınıfa giden yavrularımıza toplamda 20 bin soru bankaları dağıtıyoruz, tek gayemiz donanımlı bireyler yetiştirmektir. dedi.

Eğitim için bütün imkanlarını seferber ettiklerini söyleyen Başkan Yaman,"Bizlerde eğitimde fırsat eğitişliğinin oluşması için sorumluluğumuzu biliyoruz. Sınavlara girecek bu yavrularımızın gözde lise ve eğitim kurumlarına gidebilmeleri için yine bu yıl Matematik, Fen Teknolojileri, Din Kültürü, Türkçe ve İnkılap Tarihi derslerinin soru bankalarını ve interaktif CD ücretsiz olarak 1000 tane çocuğumuza dağıtıyoruz. Ayrıca yine bu eğitim yılı içerisinde farklı tarihlerde yapılacak deneme sınavları için de doküman ihtiyacını karşılayarak sınavlara en iyi bir şekilde hazırlanmalarını sağlıyoruz. Amacımız bilgili ve görgülü öğrencilerimizin yetişmesini sağlamaktır" şeklinde konuştu.

Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı İsa Gümüş'ün "Yeni sistem ve ders çalışma teknikleri" konulu 8. Sınıf öğrencilerine yönelik konferansında öğrencilere, yeni sınav sistemi ile ilgili bilgilendirmeler, ders çalışma sistemi, teknikleri, hedefler başlıkları altında bilgiler verdi. Gümüş, "İnsanlar hedeflerini küçük yaşta koymalı ve hedefinden asla vazgeçmemeli" dedi. Yaşanmış olaylarda anlatan Gümüş'üm konferansı sonrası soru bankası kitapçık dağıtımı yapan Yaman ve protokol Gümüş'e de çiçek hediye ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaman'ın Eğitime Katkıları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement