Başkan Yaşar, Selamün Kavlen Karakolu'nda - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaşar, Selamün Kavlen Karakolu'nda

Başkan Yaşar, Selamün Kavlen Karakolu\'nda

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda gerçekleşen "Selamün Kavlen Karakolu" adlı tiyatro oyununa katıldı.

07.12.2012 11:06  Güncelleme: 11:09

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda gerçekleşen "Selamün Kavlen Karakolu" adlı tiyatro oyununun galasına katıldı.

Aziz Nesin'in yazdığı, Yücel Erten'in oyunlaştırıp yönettiği oyuna Yaşar'ın yanı sıra CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, gazeteci-yazar Can Dündar ve çok sayıda tiyatro sever katıldı.

Başrollerini Mehmet Ulusoy, Mahir İpek, Yıldırım Şimşek, Hakan Güven, Ali Seçkiner Alıcı, Özgürhan Çevik, Gizem Aldemir, Nalan Güreş, Mustafa Bilgin Erdam Ulusal ve Özgür Aydın'ın paylaştığı iki perdelik taşlama, tiyatro severler tarafından beğeni ile izlendi. İki dolandırıcının kendilerini polis olarak tanıtıp mahalleye sahte karakol açmaları ile başlayan oyunda, sahte karakolun hem halk hem de devlet tarafından ciddiye alınması ile yaşanan karmaşa ve komik olaylar ele alınıyor.

Oyunu ilgi ile izleyen Yaşar, oyun sonunda tiyatrocuları tebrik etti. Aziz Nesin eserlerini tiyatro sahnesinde görmekten mutluluk duyduğunu belirten Yaşar, "Aziz Nesin eserleri yıllar geçse de eskimiyor. Eserleri ile ülkemizde yaşananları, bize bizi anlatıyor. Böyle değerli bir ustanın kaleminden sahneye uyarlanan tiyatro oyununu çok beğendim. Emek verenlerin ellerine sağlık" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaşar, Selamün Kavlen Karakolu'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement