Batman Belediyesinden Eğitim Semineri - Son Dakika
Yerel

Batman Belediyesinden Eğitim Semineri

Batman Belediyesinden Eğitim Semineri

Batman Belediyesi, vatandaşların işlemlerinin daha hızlı yapılması için 'Akıllı Kent Otomasyon Sistemi' konulu eğitim semineri verdi.

12.02.2015 07:52

Batman Belediyesinden 'Akıllı Kent Otomasyon Sistemi' semineri

Batman Belediyesi verimli, etkin, kalıcı ve kaliteli bir hizmet anlayışını çalışmalarında hakim kılmak için bir süreden bu yana sürdürdüğü eğitim odaklı çalışmalarını sürdürüyor.

Batman Belediyesi, belediye ile ilgili işler ve işlemlere yurttaşların daha hızlı ulaşmaları, hizmetler sunulurken verimliliğin artırılmasını öngören "Akıllı Kent Otomasyon Sistemi" konulu bir seminer düzenledi.

Belediye konferans salonunda düzenlenen ve belediyenin ilgili birim personellerinin yanı sıra SAMPAŞ satış bölge yöneticisi Bahadır Süha Can,şirketin icra kurulu üyesi Ali Demir Alpgönlü, Teknoloji yöneticisi Emre Gürbüz'ün de katıldığı seminer'i, şirketin Adana bölge destek yöneticisi Caner Tosunoğlu verdi.

Mobil ruhsat denetleme, mobil kabahatler, mobil tahsilat, mobil numarataş, mobil sosyal yardım, mobil anket, mobil iş emri gibi başlıkları kapsayan Tosunoğlu'nun sunumundan sonra seminer soru cevap şeklinde sürdü.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Belediyesinden Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement