Batman Cumhurbaşkanı Gül'ün Belediye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Batman Cumhurbaşkanı Gül'ün Belediye Ziyareti

Batman Cumhurbaşkanı Gül\'ün Belediye Ziyareti

Cumhurbaşkanı Gül'ün Batman Belediyesinden ayrılmasından sonra Başkan Vekili Serhat Temel, basına kapalı bölümde Cumhurbaşkanı ile çok özel ve olumlu bir görüşme gerçekleştirdiğini söyledi.

26.10.2010 19:11

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Batman Belediyesinden ayrılmasından sonra Başkan Vekili Serhat Temel, basına kapalı bölümde Cumhurbaşkanı ile çok özel ve olumlu bir görüşme gerçekleştirdiğini söyledi. Diyarbakır'da yargılamaları süren KCK-TM davasında aralarında Batman Belediye Başkanı Nejdet Atalay'ın da bulunduğu belediye başkanlarının salıverilmesini istediğini anlatan Serhat Temel, "Belediye başkanlarının salıverilmesini istedik.

Artık ceza almadıkları halde cezalı duruma düşmeleri, bizi kaygılandırdığını Cumhurbaşkanımıza ilettim. 2-3 aydan beri bölgede süren ateşkesin getirdiği olumlu bir havanın olduğunu ve artık çatışmalı ortam istemediğimizi söyledim. Anaların ağlamasını istemediğimizi ve son sürecin iyi değerlendirilmesinden yana olduğumuzu Cumhurbaşkanımız'a söyledim" dedi.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, TBMM'de yaptığı konuşmada huzurlu ortamın devam etmesi yönünde mesajlar verdiğini aktaran Başkan Vekili Temel, diyalogun sürmesi konusunda da olumlu konuştuğunu ifade etti.

- BATMAN/DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Batman Cumhurbaşkanı Gül'ün Belediye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement