Bayanlar Voleybol 2. Ligi - Son Dakika
Yerel

Bayanlar Voleybol 2. Ligi

Bayanlar Voleybol 2. Ligi

Bayanlar Voleybol 2.Ligi A Grubu'nda liderliğini sürdüren Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, yarın kendi evinde Çanakkale Belediyespor'u konuk edecek.

23.02.2013 15:36

Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Grubu'nda liderliğini sürdüren Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, yarın kendi evinde Çanakkale Belediyespor'u konuk edecek.

Salihli Belediyespor antrenörü Gül İlter, yarın Çanakkale Belediyespor ile yapacakları karşılaşmada hedeflerinin 3 puan olacağını söyledi. İlter, yaptığı açıklamada, ligin sonu yaklaştığını belirterek, "Grubu lider tamamlayabilmemiz için sahamızda, taraftarlarımız önünde oynayacağımız Çanakkale Belediyespor karşılaşmasına mutlak galibiyet için çıkacağız" dedi.

En yakın rakipleri olan Karşıyaka'nın 3 puan önünde olduklarını belirten İlter, "Şu anda play-off'u garantiledik, ancak bizim hedefimiz bu sezon ligi şampiyon bitirebilmek. Tüm hazırlıklarımızı 3 puan üzerine yaptık. Saha ve seyirci avantajımızı da çok iyi kullanarak galip gelen ve 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz" dedi.

İlter ayrıca, Pazar günü saat 14: 00"de oynanacak olan maça tüm Salihli halkının davetli olduğunu sözlerine ekledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayanlar Voleybol 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement