Bayburt Gençlik Merkezi Kurslarına İlgi - Son Dakika
Yerel

Bayburt Gençlik Merkezi Kurslarına İlgi

Bayburt Gençlik Merkezi Kurslarına İlgi

Bayburt Gençlik Merkezinde açılan 15 kurs, gençlerin eğitimine katkıda bulunuyor.

26.12.2013 15:36

Bayburt Gençlik Merkezinde 15 branşta açılan kurs, gençlerin eğitimine katkıda bulunuyor.

Gençlik Merkezi Müdür Vekili Şerif Bayram, merkezde keman, bağlama, piyano, gitar, ney, satranç, halk oyunları, resim, masa tenisi, tiyatro, izcilik, fotoğrafçılık, ebru, bilardo ve diksiyon olmak üzere 15 branşta açılan kurslarda, 550 öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi.

Kurslarda eğitim gören öğrencilerin okul başarılarının da arttığını ifade eden Bayram, "Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin ücretsiz yapıldığı merkezimiz 2012 yılında faaliyete geçti. Özelikle kış mevsiminin sert geçtiği ilimizde öğrencilerimiz ve gençlerimiz kış aylarında bu tür faaliyetleri yapabilecekleri imkanları bulmakta güçlük çekiyordu. Merkezimizin faaliyete geçtiği 2012 yılında açılan 10 kursumuzda 90'ı kız olmak üzere 220 öğrenci eğitim aldı" dedi.

Bayram, 2013 yılındaki kursların da ekim ayı sonunda faaliyete geçtiğini belirterek, "Gençlik Merkezimizin faaliyete geçtiği ilk yıl açtığımız bağlama, keman, gitar, piyano, ney, halk oyunları, satranç, resim, masa tenisi, izcilik ve tiyatro kurslarına ek olarak bu sene de ebru, fotoğrafçılık, bilardo ve diksiyon kursları açtık. Şu ana kadar açılan bu kurslarımızda ilimizde sert ve soğuk geçen kış mevsiminden etkilenmeden sıcak ve nezih bir ortamda 550 öğrencimiz eğitim görmekte" diye konuştu. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt Gençlik Merkezi Kurslarına İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement