Bayramda Sağlık Çalışanları İş Başında - Son Dakika
Yerel

Bayramda Sağlık Çalışanları İş Başında

Bayramda Sağlık Çalışanları İş Başında

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Karakök: "Kurban Bayramını huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için hastanelerimizin acil servisleri ile 112 Acil Sağlık hizmetleri birimlerimiz 24 saat gör...

11.10.2013 14:28

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök, Kurban Bayramını huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için hastanelerin acil servisleri ile 112 Acil Sağlık hizmetleri birimlerinin 24 saat görev başında olduğunu bildirdi.

Karakök, yaptığı yazılı açıklamada, kelime olarak sevinç ve toplanma günü anlamına gelen bayramların barış, kardeşliğin birlik ve beraberliğin daha çok hissedildiği,  mill ve dini duyguların, inanç, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği ve bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği kuvvetlendiği günler olduğunu belirtti.

Bayramların, milletin her bir ferdi için, sağlık, huzur ve coşkuyla yaşanacak, sevgi ve mutluluğun paylaşılıp çoğaltıldığı günler olabilmesinin herkesin en büyük temennisi ve hedefi olduğunu aktaran Karakök, şunları kaydetti:

"Bu hedefe ulaşabilmek için tüm sağlık çalışanları büyük bir özveri ve gayretle çalışmaktadır. Kurban Bayramını huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için hastanelerimizin acil servisleri ile 112 Acil Sağlık hizmetleri birimlerimiz 24 saat görevlerinin başındadırlar. Vatandaşlarımızın güzel ve sağlıklı bir bayram geçirmeleri için sağlık çalışanları olarak  yoğun gayret göstermekteyiz. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özellikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. "

Karakök, Gaziantep halkı ve sağlık çalışanları başta olmak üzere tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramını kutladı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayramda Sağlık Çalışanları İş Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement