Belediye Güreş Takımı Kocaeli'ye Gitti - Son Dakika
Yerel

Belediye Güreş Takımı Kocaeli'ye Gitti

Belediye Güreş Takımı Kocaeli\'ye Gitti

Bartın Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Belediye Güreş Takımı, Yıldızlar Grekoromen Gurup Şampiyonası için Kocaeli'ye gitti.

22.03.2013 12:04

Bartın Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Belediye Güreş Takımı, Yıldızlar Grekoromen Gurup Şampiyonası için Kocaeli'ye gitti.

Güreş Takımı'nın Antrenör Ünal Özkan ve yardımcısı Ekan Yetim önderliğinde katılacağı şampiyonada, Zeki Aslantin 54 kiloda, Erol Özdemir 46 kiloda, Tugay Yalap 63 kiloda, Alaattin Şenel 69 kiloda, İbrahim Kızılkiren 85 kiloda, Kerim Karayel 85kiloda, Mustafa Akıncı 63 kiloda, Emre Çelik 50 kiloda, Mahsun Bayrak 50 kiloda, Emre Aslantürk 46 kiloda, Veysel Gemici 69 kiloda, Resul Nane 58 kiloda ve Yunus Emre Ceylan 58 kiloda mücadele edecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın Bartın Belediyesi tarafından kurulan ve çalışmalarını Belediye Spor Kulübü bünyesinde sürdüren Güreş Takımı sporcularının her müsabakada bir öncekinden daha güzel neticeler alarak ilimizi başarıyla temsil ettiklerini söyledi.

Açıklamasında güreşçilere Kocaeli'deki şampiyonada başarılar dileyen Başkan Akın, "Belediye olarak ata sporumuz güreşi yaşatmak ve daha ilerilere taşımak için kurduğumuz güreş takımımız Ülkemizin çeşitli illerinde gerçekleşen müsabakalarda ilimizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Katıldıkları her müsabakada bir öncekine göre daha güzel başarılar elde eden sporcularımız şimdi de Kocaeli'deki şampiyonada mücadele edecekler. Orada da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız güreşçilerimize başarılar diliyorum" dedi.

(SA)

22.03.2013 11: 44: 49

TSI

NNNN - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Güreş Takımı Kocaeli'ye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement