Belediye'nin Yolunu Özel İdare Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Belediye'nin Yolunu Özel İdare Yapıyor

Belediye\'nin Yolunu Özel İdare Yapıyor

Edirne’nin Keşan ilçesinde CHP’li Keşan Belediyesi’nin sorumluluk bölgesinde bulunan ve çoğunlukta roman vatandaşların yaşadığı Karanlıkdere TOKİ Konutları’na giden Zati Yörüker Caddesi’ndeki 1 kilometrelik yolu, Edirne İl Özel İdaresi yapıyor.

17.10.2015 14:45

Edirne'nin Keşan ilçesinde CHP'li Keşan Belediyesi'nin sorumluluk bölgesinde bulunan ve çoğunlukta roman vatandaşların yaşadığı Karanlıkdere TOKİ Konutları'na giden Zati Yörüker Caddesi'ndeki 1 kilometrelik yolu, Edirne İl Özel İdaresi yapıyor.

Yoldaki bozukluk nedeniyle Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in verdiği söz üzerine Zati Yörüker Caddesi'ndeki yaklaşık 1 Kilometrelik yolun yapımına başlandı.

AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Mustafa Mercan da, Karanlıkdere mevkiinde TOKİ tarafından yaptırılan sosyal konutlara giden yolda İl Özel İdaresi'nce yapılan çalışmaları yerinde incelerken, belediye bünyesindeki bir yolun İl Özel İdaresi tarafından yapıldığını dile getirdi.

Çalışmaların başladığı alana giden Mustafa Mercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Aktaş ile Gürcan Kılınç ve İl Genel Meclisi Üyesi Adnan Vural çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra söz alan Mustafa Mercan, şunları söyledi:

"Edirne Valimiz Dursun Ali Şahin, yolun yapımı konusunda söz verdi. Burası özel idarenin sorumluluğunda olmayan bir yer. Yol Keşan Belediyesi'nin yapması gereken bir alan. Bölge insanın bu vaziyetteki yolda yürümesine gönlümüz razı değil. Bu yüzden Özel İdare marifetiyle bu mağduriyeti kaldırmak istedik."

Mahalle sakini Mustafa Ardaç ise yapılan çalışma nedeniyle Mustafa Mercan'a teşekkür ederek, kendisini mecliste görmek istediklerini kaydetti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye'nin Yolunu Özel İdare Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement