Bergama Belediyesi'nden Atmaca Mahallesi'ne Anaokulu - Son Dakika
Yerel

Bergama Belediyesi'nden Atmaca Mahallesi'ne Anaokulu

Bergama Belediyesi\'nden Atmaca Mahallesi\'ne Anaokulu

Bergama Belediyesi, eğitim projelerine bir yenisini daha ekledi.

26.02.2014 23:54

Bergama Belediyesi, eğitim projelerine bir yenisini daha ekledi. Atmaca Mahallesi Mahkemeardı Sokak'ta bulunan bir ev, Belediye'nin katkılarıyla anaokuluna çevrildi.

Bergamalı hayırsever Aysel Durmaz tarafından bağışlandıktan sonra restorasyonu Belediye tarafından yapılan ve geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan Anaokulu, Atmaca Mahallesi'nin bu konudaki ihtiyacına da cevap vermiş oldu. Okul, minik öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Atmaca Mahallesi'ndeki eğitime yönelik projeler bununla da kalmadı. Atatürk İlkokulu'na yeşil alan düzenlemesi yapan Bergama Belediyesi son olarak da okula çocuk parkı kazandırdı. Atatürk İlkokulu yöneticileri ve öğrencileri, Belediye'nin okullarına verdiği desteğin ardından Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Önder Öztürk ile Öğretmenler Metin Kanık ve Metin Çevik, Gönenç'e katkılarından dolayı teşekkür etti. Müdür Öztürk "Sayın Mehmet Gönenç, göreve geldiği günden beri okulumuzu hiç unutmamıştır. Okul binamızın boyanmasını, okul bahçesine çocuk parkı, yeşil alan düzenlemesi yapılmasını sağlamıştır. Okul Sütü Projesi ve öğrencilerimize tatil kitabı dağıtılması gibi etkinliklerle de daima öğrencilerimizin yanında olmuştur. Son olarak okulumuzun bulunduğu Atmaca Mahallesi Mahkemeardı Sokak'ta, Belediyemizin vermiş olduğu destek sayesinde yeni anaokulumuz açılmıştır. Başkan Gönenç'e yapmış olduğu tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise "Atmaca Mahallesi Mahkemeardı Sokak'ta sosyal amaçlı kullanılması şartı ile Bergamalı hayırseverimiz Aysel Durmaz tarafından Bergama Belediyesi'ne bağışlanan binanın restorasyonunu tamamlayıp, anaokulu olması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis ettik. Okulumuz geçtiğimiz günlerde eğitime başladı. Çocuklarımıza yatırım yapmak, yarınlarımıza yatırım yapmaktır. Bu yüzden eğitime büyük önem veriyor, projelerimizle destek sağlıyoruz" diye konuştu. Öğrencilerle de tek tek ilgilenen Başkan Gönenç, onlara eğitimleriyle ilgili tavsiyelerde bulundu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bergama Belediyesi'nden Atmaca Mahallesi'ne Anaokulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement