Beşiktaşlılar Derneğinden Başkan Alıcık'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Beşiktaşlılar Derneğinden Başkan Alıcık'a Ziyaret

Beşiktaşlılar Derneğinden Başkan Alıcık\'a Ziyaret

Aydın'da faaliyet gösteren Aydın Beşiktaşlılar Derneği ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

09.09.2013 16:38  Güncelleme: 16:58

Aydın'da faaliyet gösteren Aydın Beşiktaşlılar Derneği ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan, yönetim kurulu üyeleri Teoman Oğuzlu, Taşkın Cerit, Faruk Demir, Fatih Esmek, A. Raşit Bilgen, Öykü Mısırlıoğlu ile Nazillili Beşiktaş taraftarları Ahmet Atay ve Furkan Atay'ın katıldığı ziyaret samimi bir havada gerçekleşti.

Dernek Başkanı İbrahim Pehlivan, Başkan Haluk Alıcık'ın Beşiktaş taraftarı olduğunu öğrendiklerinde oldukça mutlu olduklarını söyleyerek, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın Nazilli için büyük bir kazanç olduğunu dile getirdi. Pehlivan, Başkan Alıcık'ın spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı ayrıca teşekkür ederek, dernek üyeleri ile beraber Başkan Alıcık'a çiçek takdim etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise ziyaretten oldukça memnun kaldığını belirterek, bir Beşiktaş taraftarı olarak, Beşiktaş derneklerinin öncelikle çevremizde ve daha sonra ülkemizde örnek bir taraftar profili çizmeleri gerektiğini söyledi. Başkan Alıcık, ziyarete gelen dernek başkanı ve üyeleriyle bir hatıra fotoğrafı çektirerek vedalaştı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşiktaşlılar Derneğinden Başkan Alıcık'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement