Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Biga'dan Kısa Kısa

Biga\'dan Kısa Kısa

İş yerinden hırsızlık yaptığı öne sürülen kişi yakalandı

31.10.2013 16:08

Biga'da, iş yerinden hırsızlık yaptığı öne sürülen kişi yakalandı.

G.C, Sakarya Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki bir iş yerinden yaklaşık 300 lira çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Yapılan araştırmada zanlının, geçen hafta da bir büfeden 150 lira çaldığı belirlendi.

Şüpheli, ifadesinin ardından, adliyeye sevk edildi.

- Bigalı öğrenciler, Letonya'dan döndü

Biga Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, Avrupa Birliği (AB) projesi kapsamında gittikleri Letonya'dan döndü.

Okul müdürü Fikret Can, yaptığı açıklamada, proje koordinatörü Ömer Namlıca, proje ekibi öğretmenleri Fatma Apuşoğlu ve Bekir Er ile öğrenciler Efe Emiroğlu, Mert Görgün ve Olcay Dikici'den oluşan ekibin 23-27 Ekim tarihlerinde gittikleri Letonya'dan ilçeye döndüklerini söyledi.

Ziyarette ülkenin, ilçenin ve okulun tanıtımının yapıldığını belirten Can, "Ziyarette, Riga yakınlarındaki bir geri dönüşüm tesisi ziyaret edildi. Öğrencilerimizin hem çevresel konularda daha bilinçli olması hem de İngilizce becerilerinin geliştirilebilme anlamında projenin ilk toplantısı oldukça verimli geçti" dedi.

Bir sonraki proje toplantısının 16-20 Aralık tarihlerinde Fransa'da yapılacağını ifade eden Can, ardından Almanya, Polonya, İspanya'nın ziyaret edileceğini 2014 yılının Ekim ayında ise proje ortakları Biga'da ağırlayacaklarını kaydetti. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement