Bik Genel Müdürü Karaca, Vali Balkanlıoğlunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bik Genel Müdürü Karaca, Vali Balkanlıoğlunu Ziyaret Etti

Bik Genel Müdürü Karaca, Vali Balkanlıoğlunu Ziyaret Etti

Basın İlan Kurumu(BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

29.07.2015 12:36

Basın İlan Kurumu(BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

BİK Genel Müdürü Yakup Karaca, göreve atandıktan sonra illere yaptığı ziyaretlerine Ordu'da devam etti. Karaca, Ordu'ya yaptığı ziyaret kapsamında Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na ziyaret gerçekleştirdi. Valilik makamında gerçekleşen ziyarete BİK Genel Müdür Yardımcıları Cem Erçim, Mustafa Canbey, İlan Hizmetleri Müdürü İdris Çam, BİK Ordu Şube Müdürü Çetin Oranlı ve Altınordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç katıldı. Karaca'nın ziyareti esnasında valilikte bulunan İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran da ziyarete eşlik etti.

BALKANLIOĞLU: "BİK ÜLKEMİZİN ÖNEMLİ KURUMLARINDAN BİR TANESİ"

Basın İlan Kurumu'nun ülkenin önemli kurumlarından bir tanesi olduğunu vurgulayan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. BİK Genel Müdürü Yakup Karaca'ya görevinde başarılar dileyen Balkanlıoğlı, "Basın İlan Kurumu ülkemizin önemli kurumlarından bir tanesi. Basının görevi toplum hayatında ne kadar önemli ise bunlara ilişkin kurumlarında önemi o kadar fazla. Genel müdür olarak atanan Yakup Karaca beye başarılar dilerim. Memleketlerini ziyaret ederken bizleri de ziyaret etmeleri bizi onurlandırdı. Bu sebeple kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

KARACA: "GÖREVİMİZİN SORUMLULUĞUNU BİLEREK ÇALIŞICAĞIZ"

Ordu'da olmaktan dolayı memnun olduğunu belirten BİK Genel Müdürü Yakup Karaca, görevinin sorumluluklarını bilerek çalışacaklarını ifade etti. Bundan sonraki ziyaretlerin daha kapsamlı olacağını vurgulayan Karaca, "Görevimize başladıktan sonra ilk ziyaretlerimizi valiliklerimize gerçekleştiriyoruz. Ordu memleketimiz olması hasebi ile ziyaretimizin yeri farklı. İnşallah görevimizin sorumluluğunu bilerek çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Kurumumuzun yapısı itibari ile herkesle ilgilendiğini söyleyebiliriz. Biz bu çalışmaları yaparken valiliklerin ve mahalli idarelerin bize yardımcı olması bize çok daha onure ediyor. Bundan sonra Ordu'ya yapacağımız iş ziyaretlerimiz daha sipesifik ve somut alanlarla ilgili konular çantamızda olmak üzere geliş gidişlerimizi gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bik Genel Müdürü Karaca, Vali Balkanlıoğlunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement