Düzce Bilardo İl Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Düzce Bilardo İl Şampiyonası Sona Erdi

Düzce Bilardo İl Şampiyonası Sona Erdi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo İl Temsilciliğinin düzenlediği Bilardo İl Birinciliği şampiyonası sona erdi.

20.01.2014 12:15  Güncelleme: 12:21

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo il temsilciliğinin düzenlediği Bilardo İl Birinciliği şampiyonası sona erdi. Düzce'nin bilardo şampiyonu Özkan Kocabıyık oldu.

Düzce Joker bilardo salonunda 10 gün süren ve 45 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği Düzce Bilardo İl Birinciliği müsabakalarında finaller nefes kesti. Finaller sonunda Özkan Kaocabıyık birinci olarak Düzce'nin bilardodaki ilk ismi oldu. 45 sporcu birinci turdan başlayarak elemelere katıldı. 2. Tur ile birlikte finaller şekillenirken müsabakalar heyecan dolu anlara sahne oldu. Yarı final müsabakalarında ise Kazım Canbul ile Özgür Işık mücadele ederken Salih Tekeli ile Özkan Kocabıyık finale çıkmak için yarıştı. Yarı final müsabakalarında rakiplerini yenen Özkan Kocabıyık ile Kazım Canbul, finalde yarışmaya hak kazandı.

Onlarca bilardo sever final müsabakasını izlerken son ana kadar şampiyonun adı belli olmadı. Müsabakanın sonunda aldığı serilerle şampiyonluğa uzanan Özkan Kocabıyık, Düzce'nin bilardo şampiyonu oldu. Bilardo İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporculara ödüllerini Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cahit Demir ve Dünya 5.incisi Savaş Bulut takdim etti. Bilardo Federasyonunun belirleyeceği kontenjana göre dereceye giren sporcular Düzce'yi Türkiye şampiyonasında temsil edecek. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Bilardo İl Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement