Bilecik'te Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısı

Bilecik\'te Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısı

Bilecik Vali Yardımcısı Çınar başkanlığında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine üye seçimi yapıldı.

16.12.2013 17:45

Bilecik Vali Yardımcısı Metin Çınar başkanlığında, Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine üye seçimi yapıldı.

Vali Yardımcısı Çınar, İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik ve üye Hikmet Turhan, Mahalli İdareler Müdürü Hakkı Elmas ile Köy ve Mahalle Muhtarlarının katıldığı toplantıda, güzel hizmetler yaptıklarını söyledi.

Muhtarların, hiçbir zaman Köylere Hizmet Götürme Birliğinin gücünü bilerek "baraj, okul ve bina" yap diye gelmediklerini ifade eden Çınar, "Bizim gücümüzü bilerek geldiniz. Birlikte köyün altyapısıyla ilgili güzel hizmetler yapmaya çalıştık. Kendi gücümüzle ve elimizdeki imkanlarla en iyisini yapmaya gayret ettik" diye konuştu.

Turhan ise köy muhtarlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına mütevelli heyetinde görev yapacak muhtarlık seçiminde, Abadiye Köyü Muhtarı Selahattin Cihangir ve mahalle muhtarı olarak da İlhami Çınar seçildi.

Muhtarlarla birlikte yemekte bir araya gelen Vali Halil İbrahim Akpınar, 30 Mart'ta yapılacak mahalli seçimlerde bazı muhtarların göreve devam edeceğini bazı muhtarların da belki devam edemeyeceğini belirterek, il genelinde güzel hizmetlerin yapıldığını ifade etti.

İl Özel İdaresinin yolların yapımı, su ihtiyacının karşılanması ve sulama yapılabilecek işlerin önemli bir kısmının yapılmasında mesafe aldığını anlatan Vali Akpınar, şunları kaydetti:

"Köy içi düzenlemeleri, kanalizasyon hatlarının yapılması konusunda da gayretlerimiz oldu. Her yıl biraz daha eksikleri kapatmaya, köylerimizi biraz daha güzelleştirmeye gayret gösteriyoruz. Bundan sonra çalışmalarımız köy içi düzenlemeler, kanalizasyon probleminin çözülmesinde, sulama suyu ihtiyacının karşılanması ve tarlaların verimli bir şekilde kullanılmasında olacak. Su problemi olan köyümüz il genelinde hemen hemen yok. İnşallah daha güzel hizmetlerle, halkımıza daha iyi bir hayat yaşama hakkını da vermiş oluruz." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement