Binted Personeline 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Binted Personeline 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Eğitimi

Binted Personeline \'İş Sağlığı ve Güvenliği\' Eğitimi

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Binted bünyesinde çalışan personele ‘iş sağlığı ve güvenliği’ semineri verildi.

10.03.2014 14:53

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Binted bünyesinde çalışan personele 'iş sağlığı ve güvenliği' semineri verildi.

Bursa İnsan Kaynakları Taahhüt, Eğitim, Danışmanlık Hizmetleri, İmar İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. (Binted) tarafından Merinos AKKM Hüdavendigar Salonu'nda iki oturum halinde düzenlenen eğitime Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Binted Ortaklar Kurulu Başkanı Semih Pala, Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, Binted yöneticileri ve personeli katıldı.

Binted'in profesyonel kadrolarıyla başarılı işler yaptığını söyleyen Pala, 500 kişiyle başladıkları görevi şu anda bin yüz kişiyle sürdürdüklerini belirtti. Pala, "Bursa'nın 250 büyük şirketinden birisi haline geldik. İstihdam sağlamak kadar önemli bir şey yoktur. Bütün Binted personeli, görevli olduğu alanda üzerine düşeni yapıyor. Buralarda çalışırken sağlığımıza da dikkat edeceğiz. Hayatınızdan öncelikle siz sorumlusunuz. Binted olarak üzerimize düşen yasal görevleri fazlasıyla yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Eğitimlerde gördüklerinizi, kendinizi de geliştirerek iş hayatınızda uygulamanızı istiyoruz. Çalıştığınız yerde iş güvenliğine aykırı bir durum görürseniz hemen üstünüze bildirin. 30 Mart'tan sonra tüm ilçeler Büyükşehir'e bağlanacak. Binted personelinin görev sorumluluğu da artacak. Tüm personelimiz için Allah'tan sağlıklı ömür diliyorum. Tüm çalışanlarımız adına Binted yöneticilerine de teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili mevzuat gereğince düzenlenen seminer Endüstri Mühendisi A Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Erkan Bulmuş tarafından verildi. Eğitim, soru cevap kısmıyla sonra erdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Binted Personeline 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement