Bir Çocuğa Sarıl, Geleceğe Sahip Çık - Son Dakika
Yerel

Bir Çocuğa Sarıl, Geleceğe Sahip Çık

Bir Çocuğa Sarıl, Geleceğe Sahip Çık

Çocukları risk alanından uzaklaştırmak ve sokak çocuklarına katkıda bulunmak amacıyla çalışan ÇOVAK Derneği, İzmir Kitap Fuarı'nda tekinlik düzenledi.2005 yılında İzmir'de kurulan dernek, çocuk ve ailelere yönelik olarak sosyal faaliyetlerde...

29.04.2013 12:28

Çocukları risk alanından uzaklaştırmak ve sokak çocuklarına katkıda bulunmak amacıyla çalışan ÇOVAK Derneği, İzmir Kitap Fuarı'nda tekinlik düzenledi.

2005 yılında İzmir'de kurulan dernek, çocuk ve ailelere yönelik olarak sosyal faaliyetlerde gönüllülük esasıyla çalışıp, tüm çalışmalarını kültürel ve sosyal projelerle sokak çocuklarına yoğunlaştırıyor.

Bu anlamlı Projeye Ege TV yapımcısı ve sunucusu Alihan Altıtaş da destek oldu. 2012 yılında çıkardığı "Kalbimin nehirleri" isimli şiir kitabını ÇOVAK Derneği'ne bağışlayarak imza günü düzenledi.

Davetlilerin uzun kuyruklar oluşturduğu imza gününde, "Bir çocuğa sarıl, geleceğe sahip çık" diyen Altıtaş, "Böyle bir projede yer aldığım için çok mutluyum. ÇOVAK Derneği ile sahipsiz çocuklarımıza biraz mutluluk verebilirsek, bir çocuğumuzun elinden tutabilirsek, geleceğimiz olan çocuklarımıza çok şey katmış olacağımıza inanıyorum" diye de ekledi.

İmza gününün tüm geliri sokak çocuklarına bağışlandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bir Çocuğa Sarıl, Geleceğe Sahip Çık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement