'Bir Fikrim Var Yarışmasının' Sonuçları Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

'Bir Fikrim Var Yarışmasının' Sonuçları Belli Oldu

\'Bir Fikrim Var Yarışmasının\' Sonuçları Belli Oldu

Sivas Belediyesi tarafından şehrin genel problemlerine çözüm üretmek için düzenlenen 'Fikrini Kap Gel Ödüllü Fikir Yarışması'nın sonuçları belli oldu.

15.05.2012 10:11

Sivas Belediyesi tarafından şehrin genel problemlerine çözüm üretmek için düzenlenen 'Fikrini Kap Gel Ödüllü Fikir Yarışması'nın sonuçları belli oldu.

Sivas Belediyesi'nce yapılan yarışmanın sonuçları Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen programda açıklandı. 262 projenin katıldığı bildirilen yarışmada ilk 10'a giren proje sahipleri sunum eşliğinde projelerini anlattı. Sunumların ardından yarışmada dereceye giren projeler açıklandı. Ahper Nuri Delican'ın 'Altınkale' projesi, yaratıcılık ve hayata geçirilebilirlik bakımından yarışmanın 1.'si oldu. Altınkale projesinde, Sıcak Çermik'teki boşa akan su sayesinde Denizli'deki Pamukkale Travertenleri'ni andıran bir görüntünün oluşturulabileceği ve tesisin bu sayede daha çok ilgi çekeceği üzerinde duruldu. Yarışmada ikinci İsmail Özçelik'in 'Şehir Müzesi' projesi olurken üçüncülüğü ise Mehmet Durak'ın 'Türk Reformu' isimli projesi oldu. Yarışmada birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye ise 2 bin TL ödül verildi. Programa katılan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yarışmaya katılanlara teşekkür eti.

Programa, Doğan Ürgüp'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Demirok ile Hayri Köse, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Çetin Özdemir de katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Bir Fikrim Var Yarışmasının' Sonuçları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement