Bitlis Tanıtım Günleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Bitlis Tanıtım Günleri Başladı

Bitlis Tanıtım Günleri Başladı

Bitlis'in Ahlat Kaymakamı Dölek, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Bitlis Tanıtım Günleri'nde Ahlat'ı tanıttıklarını söyledi.

12.04.2013 13:10  Güncelleme: 13:40

Bitlis'in Ahlat Kaymakamı Osman Dölek, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Bitlis Tanıtım Günleri'nde Ahlat'ı iyi bir şekilde tanıttıklarını söyledi.

Kaymakam Dölek, 4-7 Nisan tarihleri arasında Ankara'da yapılan Bitlis Tanıtım Günleri'nde, Ahlat Belediyesi ile birlikte ilçeyi çok güzel bir şekilde tanıttıklarını belirtti. Kaymakam Dölek, Bitlis Tanıtım Günleri'ne yaklaşık olarak 120 bin kişinin üzerinde bir katılım olduğunu ifade ederek, "Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Bitlis Tanıtım Günleri'nde Ahlat olarak iyi bir tanıtım yaptık. Ahlat olarak ürünlerimiz oldukça fazlaydı. El sanatlarımıza da ilgi vardı. Sonuç olarak oldukça güzel bir etkinlik oldu. Bizlerde elimizden geldiği kadar ilçemizi tanıttık. İyi bir şekilde de tanıttığımıza inanıyorum" dedi.

Kaymakam Dölek, 4-7 Nisan tarihleri arasında Ankara'da yapılan Bitlis Tanıtım Günleri'ne benzer programlar yapmayı düşündüklerini de sözlerine ekledi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis Tanıtım Günleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement