Bitlis Tanıtım Günleri Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Bitlis Tanıtım Günleri Sona Erdi

Bitlis Tanıtım Günleri Sona Erdi

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Bitlis ve ilçelerinin 4 gün boyunca her yönüyle tanıtıldığı 'Bitlis Tanıtım Günleri' sona erdi.

17.11.2014 09:03  Güncelleme: 09:21

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde Bitlis ve ilçelerinin 4 gün boyunca her yönüyle tanıtıldığı 'Bitlis Tanıtım Günleri' sona erdi.

Bitlis'in her yönüyle tanıtıldığı tanıtım günlerinde Adilcevaz Kaymakamlığı, Adilcevaz Belediyesi ve Aydınlar Belediyesi'nin ortaklaşa açtığı standı, Ankara'da yaşayan Adilcevazlıların yanı sıra çok sayıda bürokrat, işadamı ve misafir ziyaret etti. Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Bitlis Tanıtım Günleri'nde Adilcevaz'ı iyi bir şekilde tanıttıklarını ifade ederek, "13-16 Kasım tarihleri arasında Ankara'da yapılan Bitlis Tanıtım Günleri'nde, belediyemizin yanı sıra kaymakamlık ve Aydınlar Belediyesi olarak esnaflarımız ile birlikte ilçemizi en güzel şekilde tanıtmaya çalıştık. İlçemizin tarihini, kültürünü, turizmini ve kısacası tüm güzelliklerini tanıtmak için ekip olarak elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Hedefimiz, önümüzdeki etkinliklerin üzerine eklemeler yaparak ileriki organizasyonlarda ilçemizin tanıtımını daha güzel şekilde yapmaya çalışacağız. Etkinlik boyunca standımızı ziyaret ederek bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Ankara'da 4 gün boyunca düzenlenen 'Bitlis Tanıtım Günleri' etkinliklerinde Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve Aydınlar Belde Belediye Başkanı Arif Tusun standa gelen misafirler ile yakından ilgilenerek büyük çaba sarf ettiler.

Belediye Başkanı Gürsoy'un eşi Kadriye Gürsoy ve kızı Büşra Gürsoy da standa gelen bayan misafirler ile yakından ilgilenirken, Aydınlar beldesi eski belediye başkanı Bahattin Alageyik, Ziraat Yüksek Mühendisi Suat Yılmaz, Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (ADEV) Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Turgut ve AK Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, etkinlik boyunca standa gelen misafirlerle yakından ilgilenerek, Adilcevaz'dan tanıtım günlerine gelen ekibi yalnız bırakmadı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis Tanıtım Günleri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement