Bolayır'da Kanalizasyon İnşatı Başladı - Son Dakika
Yerel

Bolayır'da Kanalizasyon İnşatı Başladı

Bolayır\'da Kanalizasyon İnşatı Başladı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Bolayır belde belediyesi tarafından yaptırılacak olan yeni kanalizasyon inşaatı için sade bir tören düzenlendi.

12.06.2013 15:14

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Bolayır belde belediyesi tarafından yaptırılacak olan yeni kanalizasyon inşaatı için sade bir tören düzenlendi.

Yeni çıkan kentler yasasına göre belediyelik hakkını geçtiğimiz yıl kaybeden ve yeni yapılacak olan yerel seçimlere köy statüsüne girdiği için katılamayacak olan Bolayır beldesinde buna rağmen çalışmalar durmuyor. Bolayır belde belediye başkanlığı tarafından 560.412 TL'ye ihale edilen ve Ahmet Okan Öztürk adlı firma tarafından ihalesi alınan kanalizasyon töreninde ilk kepçe için önce dua ve ardından kurban kesilerek, çalışma başlatıldı.

Törende konuşan Bolayır belde belediye başkanı Cavit Sezer, "Biz çalışmalarımızı aksatmadan, aksine daha da heyecanla yapıyoruz. İşte yılların aksaklığı olan ve vatandaşlarımızın büyük derdi olan kanalizasyon sorununun çözümü için ilk kepçeyi vurduk ve çalışmaları başlattık. İhale'yi alan Öztürk firması bu kanalizasyon çalışmalarını 150 günde bitirmeyi taahhüt etti. Tüm halkımıza hayırlı olsun" dedi. Törene katılan Gelibolu belediye başkanı Mustafa Özacar ise, "Başkanımız Cavit bey siz Bolayırlı vatandaşlarımız için çok önemli bir hizmet başlattı. Alt yapı sorunları olan yerlerde hizmetler daima aksamaktadır" dedi. Bolayır'daki törene, Gelibolu belediye başkanı Mustafa Özacar, CHP İlçe Başkanı Nihat Öner, İl Genel Meclis üyesi Bülent İşleyen, parti yöneticileri ve meclis üyeleri katıldılar. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolayır'da Kanalizasyon İnşatı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement