Bolu'da Köydes Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bolu'da Köydes Toplantısı Yapıldı

Bolu\'da Köydes Toplantısı Yapıldı

Bolu'da KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı, Vali İbrahim Özçimen başkanlığında Abant Toplantı Salonu'nda yapıldı.

02.05.2013 17:49

Bolu'da KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı, Vali İbrahim Özçimen başkanlığında Abant Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Vali İbrahim Özçimen başkanlığında düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Ömer Eru, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Tahsin Akduman ve daire müdürleri katıldı. Kamu kurumları bazında koordineli bir şekilde çalışıldığını ifade eden Vali İbrahim Özçimen, "Kaymakamlarımız, İl Özel İdaremiz ve İl Genel Meclisimiz koordineli bir şekilde çalışarak vatandaşlarımızın sorunlarının çözüm yoluna gidilmesi, ihtiyaçlarının giderilmesi, sorunlarının en aza indirilmesi konusunda ve yaşam kalitelerini artırmak için ellerinden geleni yaparak çok güzel ve başarılı işlere beraber imza attılar. Bu anlamda hepinize teşekkür ederim" dedi.

Vali Özçimen başkanlığındaki toplantıda, başta merkez ilçe olmak üzere tüm ilçelerin köy yolları, içme suları ve kanalizasyon projeleri görüşüldü. Vali Özçimen, kaymakamlardan sorumlu oldukları ilçelerin KÖYDES yatırımları hakkında tek tek bilgiler aldı. Toplantıda daha sonra 2013 yılı içerisinde KÖYDES'ten Bolu'ya ve ilçelerine tahsis edilen ödenek ile planlanan yol ve içme suyu projeleri değerlendirildi.

2013 yılında Bolu'ya gönderilen 5 milyon 628 bin TL ödeneğin dağılımı şu şekilde yapıldı;

"Merkez İlçe 1 milyon 547 bin, Dörtdivan 168 bin, Gerede 735 bin, Göynük 839 bin, Kıbrıscık 175 bin, Mengen 783 bin, Mudurnu 940 bin, Seben 298 bin, Yeniçağa 143 bin TL."

02.05.2013 17: 39: 53

TSI

NNNN - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu'da Köydes Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement