Bolu Valisi Özçimen Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bolu Valisi Özçimen Açıklaması

Bolu Valisi Özçimen Açıklaması

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, "Vatandaşlarımızın derdi bizim derdimiz, onların sevinci bizim sevincimizdir" dedi.

27.09.2012 14:40

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, "Vatandaşlarımızın derdi bizim derdimiz, onların sevinci bizim sevincimizdir" dedi.

Köylerin Altyapısının Desteklenme Projesi'nin (KÖYDES) eylül ayı toplantısı Vali Özçimen başkanlığında valiliğin Abant toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Vali Yardımcısı Ömer Eru, İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Tahsin Akduman ve kaymakamları katıldı.

Bolu'ya KÖYDES'ten 5 milyon 45 bin liralık ödenek gönderildiğini ifade eden Özçimen, "Bu ödeneğin ilçelerimizin hem yol ağına hem sorunlarına hem de köy sayılarına göre dağılımını yaptık. İl genelinde içme suyu olmayan köyümüz yok ama yetersiz olan yerlerimiz var. Bazı köylerimizin de yol, sanat yapıları ve alt yapı gibi sorunlar var. Çalışmalarımız devam etmekte olup kış ayına girerken sorunlarımızı çözmüş veya asgariye indirmiş olacağız. Bu yıl hava şartları da vatandaşımıza hizmet yapılmasından yana. Bu yıl uzun bir çalışma zamanı oldu" şeklinde konuştu.

Kaymakamlara vatandaşların sorunlarını çözmeleri gerektiğini kaydeden Özçimen, "İlçelerde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi, sorunlarının en aza indirilmesi konusunda kaymakamlarımız sorumludur, sizlere bu konuda güveniyorum. Vatandaşlarımızın derdi bizim derdimiz, onların sevinci bizim sevincimizdir" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Zafer Göder/ Emin Gürbüz

Yayıncı: Kemal Kaymak - BOLU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bolu Valisi Özçimen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement