Bolvadin'de Festival Yerine "Şehitleri Anma Programı" Gerçekleştirilecek - Son Dakika
Yerel

Bolvadin'de Festival Yerine "Şehitleri Anma Programı" Gerçekleştirilecek

Bolvadin\'de Festival Yerine "Şehitleri Anma Programı" Gerçekleştirilecek

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde, yurt genelinde son günlerde artan terör olayları sonrasında “Şehitleri Anma Programı” gerçekleştirileceği belirtildi.

17.08.2015 12:11

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesinde, yurt genelinde son günlerde artan terör olayları sonrasında "Şehitleri Anma Programı" gerçekleştirileceği belirtildi.

Eber Gölü ve Kaymak Festivali yerine bu sene şehitler için bir program gerçekleştireceklerini kaydeden Eber Gölü ve Kaymak Festivali Tertip Komitesi Başkanı Cantürk Kayahan yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımız Fatih Kayacan ve komitemiz olarak bu yıl Şehitleri Anma Programı yapmayı uygun bulduk. İnşallah bu olaylar kısa sürede sona erer ve ülke olarak huzura kavuşuruz. Bizler ilçemiz halkını şehitlerimizi dualarla yad edeceğimiz bu programımıza bekliyoruz" dedi.

Programın 22 Ağustos Cumartesi günü saat 14.30 da Mehteran Takımı eşliğinde yapılacak yürüyüşle başlayacağı ve akşam Horan Park'ta dünya Kur'an-ı Kerim okuma birincisi Hafız Abdurrahman Sadien tilaveti ile sona ereceği aktarıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolvadin'de Festival Yerine 'Şehitleri Anma Programı' Gerçekleştirilecek - Son Dakika


Advertisement