Bozan: Bombalı Saldırıları Lanetliyoruz - Son Dakika
Yerel

Bozan: Bombalı Saldırıları Lanetliyoruz

Bozan: Bombalı Saldırıları Lanetliyoruz

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, 15 Temmuz darbe girişimi ve yaşanan bombalı saldırılar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

21.08.2016 17:01

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, 15 Temmuz darbe girişimi ve yaşanan bombalı saldırılar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Son günlerde meydana gelen bombalı saldırıları lanetlediklerini söyleyen Bozan, bu eylemlerin Kürt halkıyla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

Dış mihrakların, iç çatışma çıkararak ülkeyi bölmeye ve kaosa sürüklemeye çalıştığını dile getiren Bozan, söz konusu saldırıları gerçekleştirenlerin dış mihrakların emellerine hizmet etmekten bir an önce vazgeçmeleri gerektiğini vurguladı.

Ülke Olağanüstü Bir Dönemden Geçiyor

Ülkenin olağanüstü bir dönemden geçtiğini belirten Bozan, "Saadet Partisi olarak böyle bir dönemde ülkenin birlik ve beraberliğini sağlayacak, bu milletin kardeşliğine katkı yapacak her türlü adımı destekleriz. Başta FETÖ olmak üzere, devletin içine yerleşmiş bütün ihanet şebekelerinin tasfiyesi için yapılacak her türlü düzenlemeyi destekleriz ancak Türkiye'nin karşı karşıya bulunduğu bu olağanüstü hal ortamının kısır bir siyasi fırsatçılığa dönüştürülmesine asla rıza gösteremeyiz." dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bozan: Bombalı Saldırıları Lanetliyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement