Bozüyük Yeni Mahalle'ye Kadın Muhtar Adayı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Yeni Mahalle'ye Kadın Muhtar Adayı

Bozüyük Yeni Mahalle\'ye Kadın Muhtar Adayı

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Yeni Mahalle'nin Muhtarı İsmail Hakkı Demir’in yanında çalışan Aysun Kalkan, 2014 yerel seçimlerinde görev yaptığı mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

08.01.2014 17:09

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Yeni Mahalle'nin Muhtarı İsmail Hakkı Demir'in yanında çalışan Aysun Kalkan, 2014 yerel seçimlerinde görev yaptığı mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

30 yaşındaki genç bayan muhtar adayı Kalkan, mahallenin sorunlarını iyi bildiğini görev verilmesi halinde en iyi şekilde hizmet üretmeye çalışacağını söyledi. Kalkan, "4 yıldır İsmail Hakkı Demir'in yanında çalışıyor olmam nedeniyle onun bilgi ve tecrübelerinden çok şeyler öğrendim. Mahallemizin sorunlarını biliyorum. Mahallemiz beni bu göreve layık görürse, muhtarlıkta işi olan herkesin işlerinin çözümü için güler yüzle hizmette bulunacağımı vaad ediyorum" dedi.

Yeni Mahalle'de Aysun Kalkan'ın dışında İbrahim Er, Hayrettin Yıllar, Ali Osman Ekinci, ve Şerafettin Top'un da aday olduğu belirtildi.

Öte yandan şuan ki muhtar Demir'in 2014 yerel seçimlerinde muhtar adayı olmayacağı, Belediye Meclisi için aday olacağı öğrenildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Yeni Mahalle'ye Kadın Muhtar Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement