Bulanık Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Bulanık Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi

Bulanık Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi

Muş'un Bulanık Belediyesi’nde çalışan personellere çalışma ortamında karşılaşabilecekleri tehlikelere karşı temel iş sağlığı ve güvenliği ile kazalar konusunda alınması gereken tedbirler, sağlık ve yasal sorumluluklar gibi birçok konuda uzman kişiler tarafından seminer verildi.

19.12.2013 11:09

Muş'un Bulanık Belediyesi'nde çalışan personellere çalışma ortamında karşılaşabilecekleri tehlikelere karşı temel iş sağlığı ve güvenliği ile kazalar konusunda alınması gereken tedbirler, sağlık ve yasal sorumluluklar gibi birçok konuda uzman kişiler tarafından seminer verildi.

Bulanık Belediyesi bünyesinde yer alan tüm birimlerde çalışan işçi, memur ve birim amirlerine yönelik 'İş Sağlığı ve Güvenliği' konusunda eğitim semineri verildi. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda verilen seminere Belediye Başkanı Ziya Akkaya, birim amirleri ile çalışan tüm personeller katıldı. Eğitim başlamadan önce kısa bir konuşma yapan Akkaya, eğitimin çalışan personellere iş kazaları konusunda yararlı olacağını kaydederek, tüm personellerin eğitimi dikkatlice dinlemesi gerektiğini ve yürütülecek çalışmalarda kendi hayatını riske atmadan, sağlıklı bir ortamda çalışmalarını devam ettirmek için tüm kurallara uyulması gerektiğini dile getirdi.

Daha sonra iş sağlığı ve güvenliği uzmanı Yücel Yüncü tarafından eğitim verildi.

Eğitimin ardından belediye hizmet binası önünde yangın tatbikatı gerçekleştirildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulanık Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement