Burak Atıyor Adanaspor Coşuyor - Son Dakika
Yerel

Burak Atıyor Adanaspor Coşuyor

Burak Atıyor Adanaspor Coşuyor

Beyazlılar 'Play-off'a da emin adımlarla ilerliyor.

10.04.2012 14:35

Beyazlılar 'Play-off'a da emin adımlarla ilerliyor.

Adanaspor tutulmuyor. Ligin ikinci yarısıyla birlikte adeta patlama yapan Güney temsilcisinde kalede Zülküf ile birlikte istikrar sağlanırken, Mbilla, Burak ve Okan'ın form tutmasıyla birlikte gol yollarındaki sıkıntılar da aşındı. Ligin ikinci yarısındaki 12 maçlık periyotta rakip fileleri 14 kez sarsma başarısı gösteren Turuncu-Beyazlılar, meşin yuvarlağı da 8 kez kalesinde gördü. 'Takımın en golcü' ismi olarak 9 golle Mbilla Etame öne çıkarken, onu 5 golle Okan Salmaz, 4 golle de Yaser Yıldız takip etti.

Özellikle kritik maçlarda attığı gollerle takımına hayat veren Burak Çalık ise adeta küllerinden doğdu. Lider Elazığspor karşısında 2 gol birden atarak, takımına 3 puanı getiren isim olan Burak, geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 2-1'lik skorla kazanılan Kayseri Erciyesspor müsabakasında da bir gol atarak, takımına bir kez daha 'hayat öpücüğü' verdi. Devre arası transfer döneminde takıma kazandırılan Burak Çalık, Adanaspor forması altındaki gol sayısını da böylelikle 3'e çıkartmış oldu.

Önemli olanın kendisinin gol atması değil, takımın kazanması olduğunu vurgulayan Çalık, "Takım olarak çok iyi bir hava yakaladık ve her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Umarım sezon sonunda mutlu sona ulaşır, 'Play-off vizesi'ni de alırız. Ben inanıyorum ki, taraftarımızın da desteğiyle bu takım Süper Lig'e çıkacaktır. Adanaspor büyük bir camia ve bu camiaya da 'şampiyonluk' yakışır. Futbolcular olarak bu bilinçle sahada mücadele ediyor ve elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışıyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burak Atıyor Adanaspor Coşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement