Bursa'da Dolmuştan Taksiye Dönüşler Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Dolmuştan Taksiye Dönüşler Devam Ediyor

Bursa\'da Dolmuştan Taksiye Dönüşler Devam Ediyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi ulaşımı rahatlatmak için başlattığı proje çerçevesinde dolmuştan taksiye dönüşler devam ediyor.

04.05.2013 16:37

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi ulaşımı rahatlatmak için başlattığı proje çerçevesinde dolmuştan taksiye dönüşler devam ediyor. Yıldırım Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Vişne Caddesi'nde açılan Vişne Taksi Durağı açılan 9'uncu durak oldu.

Açılış törenine Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu, BEKSİAD Başkanı Rıdvan Güler ve bölgede faaliyette bulunan esnaf ile çok sayıda şoför esnafı katıldı. Açılış töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, uzun yıllardır bu bölgedeki taksi durağı ihtiyacının çözüme kavuşmasının bölgeye artı değer kattığını ifade ederken emeği geçen herkese teşekkür etti.

Belediye olarak taksi duraklarına yönelik bir düzenlemeye gideceklerinin müjdesini veren Özgen Keskin, bu yıl içerisinde Yıldırım Belediyesi sınırları içerisinde tüm taksi duraklarını kapsayacak bir düzenlemeye giderek, taksi duraklarını vatandaşların daha rahat kullanabilecek ve estetik bir görüntüye kavuşturacaklarını söyledi.

Bursa Şoför ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ise Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen dönüşüm projesine değindi. Topçu, şoför esnafının kendi isteği çerçevesinde dönüşümün sancısız ve olması gereken şekilde devam ettiğini dile getirdi. Topçu, Vişne Caddesi ile birlikte dokuzuncu durağın açıldığını, şimdiye kadar....................dolmuşun taksiye döndüğünü söyledi.

Bölgede faaliyette bulunan bebe ve çocuk konfeksiyoncularının temsilcisi konumunda olan BEKSİAD Başkanı Rıdvan Güler de İstanbul üzerinden Bursa'ya, Bursa'dan da İstanbul üzerine giden alıcıların, satıcıların veya üreticilerin ulaşımlarının kolaylaştırmak adına bu taksi durağının çok önemli işleve sahip olacağına vurgu yaptı.

(MŞ)

04.05.2013 16: 27: 05

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa'da Dolmuştan Taksiye Dönüşler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement