Bursa'da 'Sinema Günleri' Keyfi Başladı - Son Dakika
Yerel

Bursa'da 'Sinema Günleri' Keyfi Başladı

Bursa\'da \'Sinema Günleri\' Keyfi Başladı

Bursa sinema günleri, ilk iki haftada 1500 kişiye ulaştı.

14.11.2012 11:48

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve sezonu yeni filmlerle karşılayan 'Bursa Sinema Günleri', ilk iki haftada bin 500 izleyiciye ulaştı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü tarafından Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Bursa Sinema Günleri', özellikle öğrencilerden yoğun ilgi görüyor. Bu yıl 'Buz Devri 4' adlı çizgi filmle başlayan program, uygun fiyatlarıyla gösterimi yapılan ve vizyona damgasını vuran filmlerle sinemaseverleri bir araya getiriyor. Bursalılar, Kasım ayında 'Buz Devri 4' filminin yanı sıra 'Vampir Avcısı' ve 'Araf' filmlerini de Tayyare Kültür Merkezi'nde izleyebilecekler.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Enver Karakoç, 'Bursa Sinema Günleri'nin yeni sezonunda da vatandaşların kaliteli filmlerle buluşacağını söyledi. Bursa Sinema Günleri'ne katılımın her ay artarak, sinema keyfini şehre yaydığını belirten Karakoç, "Vizyon filmleri, tam 4 TL, indirimli 3 TL ve gruplar için de 2 TL olmak üzere uygun fiyatlarla gösterime alınıyor. Çizgi filmlere okullarımızın yoğun ilgisinin yanı sıra resmi ve sivil kurumların da kendi aylık programları arasına 'Bursa Sinema Günleri'ni almaları sosyal belediyecilik açısından sevindiricidir" dedi.

Bursa Sinema Günleri'nin ilk iki haftada bin 500 izleyiciye ulaştığını ifade eden Karakoç, Kasım ayında da zengin bir programın sinemaseverlerle bir araya geleceğini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Bursa'da 'Sinema Günleri' Keyfi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement