Büyükşehir'den Yeni Bir Cadde Daha - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Yeni Bir Cadde Daha

Büyükşehir\'den Yeni Bir Cadde Daha

Adana Büyükşehir Belediyesi, kent içi trafiğini rahatlatmak amacıyla yeni bulvar ve cadde açma çalışmalarına devam ediyor.

17.05.2012 11:22

Adana Büyükşehir Belediyesi, kent içi trafiğini rahatlatmak amacıyla yeni bulvar ve cadde açma çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerinin son olarak cadde açma çalışmaları yaptığı yerlerden biri de Huzurevleri Mahallesi. Ekipler, bir süre önce Türkmenbaşı Bulvarı'nı Alparslan Türkeş Bulvarı'na bağlayacak yeni bir caddenin yapım çalışmalarına başladı.

Huzurevleri Mahallesi'nden geçen 20 metre genişliğindeki 1 kilometre uzunluğundaki caddenin kısa sürede tamamlanması ve hizmete açılması planlanıyor. Cadde çalışması bittiğinde çevredeki trafik akışının da büyük ölçüde rahatlayacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, kent trafiğini rahatlatmak için çeşitli çalışmalar yapıldığını belirterek, "Bu amaçla yeni bulvar ve caddeler açmaya devam ediyoruz. Düzenleme hatası olan yol ve kavşaklarda yaptığımız 'Akıllı Dokunuş'larla da trafiğin daha düzenli olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Açtığımız her bulvar ve caddenin kent içi trafiği açısından olumlu sonuçlar verdiğini görüyoruz. Ekiplerimizin şimdi çalıştığı yerlerden biri de Huzurevleri Mahallesi. Bu cadde tamamlandığında Türkmenbaşı Bulvarı ile Alparslan Türkeş Bulvarı birbirine bağlanacak ve trafik düzenine büyük katkısı olacak. Adana'nın bölgesinde bulvar ve cadde çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Yeni Bir Cadde Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement