Büyükşehir Korosu Kulakların Pasını Sildi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Korosu Kulakların Pasını Sildi

Büyükşehir Korosu Kulakların Pasını Sildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Klasik Türk Müziği korosu muhteşem bir konser verdi.

15.03.2012 11:17

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Klasik Türk Müziği korosu muhteşem bir konser verdi. Klasik Türk Müziğinin birbirinden önemli eserlerini başarı ile seslendiren koro kulakların pasını sildi. Koronun başarısı konuklar tarafından ayakta alkışlanırken Kocaeli Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan da 'Dünyada biricik sevdiğim sensin' adlı parçayı seslendirdi.

Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konseri Kocaeli Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan, Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü İsmail Civelek, Klasik Türk Müziği Korosunun sanat danışmanı Amir Ateş ile çok sayıda vatandaş izledi.

İki bölümden oluşan ve 22 şarkının yer aldığı konserde, koroyu Şef Neşe Sarısözen Adalı yönetti. Konseri izlemeye gelen Kocaeli Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan seslendirdiği bir uşşak eserle konsere anlam kattı. Kılıçaslan, 'Dünyada biricik sevdiğim sensin' adlı şarkıyı okudu. Vali Yardımcısının başarılı yorumu konuklardan büyük alkış aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Korosu Kulakların Pasını Sildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement