Caddelerde Değil Pistte Hız Yaptılar - Son Dakika
Yerel

Caddelerde Değil Pistte Hız Yaptılar

Caddelerde Değil Pistte Hız Yaptılar

Şehirdeki caddeler yerine piste hız yapmak isteyen araba tutkunlarına ev sahipliği yapan Ülkü Park Yarış Pisti, İstanbul’dan 25 kişilik bir grubu modifiye araçlarıyla pistte hız yapmanın keyfini yaşattı.

12.06.2017 11:30

Şehirdeki caddeler yerine piste hız yapmak isteyen araba tutkunlarına ev sahipliği yapan Ülkü Park Yarış Pisti, İstanbul'dan 25 kişilik bir grubu modifiye araçlarıyla pistte hız yapmanın keyfini yaşattı.

Hız tutkunlarını şehirdeki caddeler yerine piste hız yapmaya teşvik eden Ülkü Park Yarış Pisti, İstanbul'dan 25 kişilik bir grubu modifiye araçlarıyla pistte hız yapmanın keyfini yaşattı. İzmir Ülkü Park Yarış Pisti Genel Koordinatörü Muhammed Ali Ülkü, gençlerin şehirdeki caddeler yerine güvenliği sağlanmış araçlar ile pistlerde hız yapması gerektiğini söyledi. Ülkü Park Yarış Pistinde yarış otomobillerini hız tutkunlarına kiraladıklarını belirten Ülkü, "Hızın En Güvenli Hali' sloganıyla yola çıktığımız pistimizde hız ve adrenalin tutkunlara önemli bir hizmet veriyoruz. Hızı sevenler, pistimize ait araçlarla güvenli bir sürüş keyfi yaşayabilirler. Cadde hız yapmaya son verin. Caddede hızlı gitmeye son. Artık hız ve adrenalin için tüm otomobil ve modifiye sevdalılarını piste davet ediyoruz" dedi.

İstanbul'dan gelerek Ülkü Yarış Pistinde araçlarıyla sürüş yapan Track Türk isimli grubun temsilcisi Murat Engin de "Grup otomobile meraklı kişilerden oluşuyor. Yaklaşık 30 kişiyiz ama her piste 25 kişi katılıyoruz. Gidilecek yeri kararlaştırıp, nereye gideceğimize karar veriyoruz. Çıkış noktamız 'cadde de olmaz piste gel'. Buradaki herkes otomobile modifiye yapan ve markasıyla parçalarını alıp uydurma iş yapmayan insanlar" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Caddelerde Değil Pistte Hız Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement