Çam'dan Posbıyık'a Kantar Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Çam'dan Posbıyık'a Kantar Teşekkürü

Çam\'dan Posbıyık\'a Kantar Teşekkürü

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a kantarın kaldırılmasından dolayı teşekkür etti.

02.01.2014 15:04

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a kantarın kaldırılmasından dolayı teşekkür etti.

Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam, Kdz.Ereğli-Alaplı karayolu Göktepe mevkisinde yer alan Yol Kenarı denetim İstasyonu Kantarının mahkeme kararı ile kaldırılmasının ardından Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a teşekkür etti.

Yıllardır Alaplılı şoför esnafı olarak kantar işkencesiyle karşı karşıya kaldıklarını belirten Çam, "Alaplılı şoför esnafı olarak, Kdz. Ereğli-Alaplı karayolu Göktepe mevkisinde yer alan yol kenarı denetim İstasyonu olan Kantarın uygulamalarından çok çektik. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapan servis araçları, yolcu taşımacılığı yapan araçlar, kamyonlar kısaca tüm ticari olan küçük büyük araçlar boş dolu fark etmeksizin her geçişinde kantara girmek zorundaydılar. Araçların dur kal işlemlerinde ekstra yakıt harcamaları oluyordu. Sonuçta araçların her dur kalk işlemlerinde fazla yakıt tüketmede hem şoför esnafı, hem de ülke ekonomisine zarar görüyordu. Çok şükür ki Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın açtığı dava neticesinde kantar bölgemizden kaldırılmıştır. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a Alaplılı şoför esnafı adına Şoförler Odası Başkanı olarak teşekkür eder şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çam'dan Posbıyık'a Kantar Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement