Çanakkale'de Askf Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'de Askf Toplantısı Yapıldı

Çanakkale\'de Askf Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olağan aylık Yönetim Kurulu Toplantısı, Biga' da spor kulüpleri ile birlikte yapıldı.

08.11.2012 16:09

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olağan aylık Yönetim Kurulu Toplantısı, Biga' da spor kulüpleri ile birlikte yapıldı.

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olağan aylık Yönetim Kurulu Toplantısı, Biga Galatasaraylılar Dernek Lokalinde yapıldı. Toplantının ardından, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda, Biga'daki spor kulüpleri ile bir araya geldi. Biga Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda, ASKF Başkanı Dr. Firuz Erdil, ASKF Genel Başkan Yardımcısı ve Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Acar, ASKF Genel Başkan Yardımcısı Cabir Kaşdemir, yönetim kurulu üyeleri Osman Ataol, Serkan Yurdabak, İrfan Amuca, Turgut Tutum, Mithat Bayrak, Ferhan Tüzümet ve spor kulüplerini başkan ve yöneticileri katıldı. Genel Başkan Dr. Firuz Erdil, yönetim kurulu toplantılarını ilçelerde spor kulüpleri ile birlikte yapılacağını söyledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale'de Askf Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement